Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 5 mai 2023. O zi buna, dar atentie la certuri si sanatate

Sfatul zilei de vineri. Astrologul Pavel Globa spune ca va fi o zi plina de noroc care poate zambi tuturor – fara exceptie si in orice conditii.

Puteti incepe sa implementati lucruri importante, care – indiferent de gradul de complexitate – vor avea succes. Este recomandat sa treceti de la faza de studiu la actiune. Daca pierdeti oportunitatile din prezent, este posibil sa nu va mai intalniti cu ele, spune astrologul, exclusiv pentru noutati.info.

Berbec (21.03 – 20.04)

Tranzactiile financiare programate pentru aceasta zi trebuie tratate cu prudenta. Potrivit astrologului, exista o mare probabilitate de a deveni victima escrocilor, ceea ce va duce la pierdere de bani.

Taur (21.04 – 21.05)

Nu trebuie sa te bazezi pe norocul picat din cer pentru a obtine succesele dorite. Astazi, va trebui sa muncesti din greu, dar rezultatul va merita.

Sfatul astrologului 5 mai 2023.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Principala conditie pentru succes in aceasta zi va fi abilitatea de a te concentra asupra sarcinii principale si de a te ocupa numai de aceasta, lasand alte preocupari.

Rac (22.06 – 22.07)

Energia pe care o ofera astrele in aceasta zi trebuie sa fie directionata catre munca, renuntand la certuri si dispute cu oamenii din jurul tau.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua este favorabila pentru implementarea unor planuri grandioase pe care le-ati facut cu mult timp in urma, dar din anumite motive – obiective sau subiective – nu au fost inca puse in aplicare.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Alegand intre munca mentala si cea fizica, opreste-te la cea spre care esti mai inclinat – vei putea atinge inaltimi fara precedent in ea.

Sfatul astrologului 5 mai 2023.

Balanta (24.09 – 23.10)

Este posibil – si necesar! – faceti pace cu prietenii si oamenii apropiati cu care ati fost certati in ultima vreme. Astazi veti putea gasi un limbaj comun cu ei.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Ziua este favorabila pentru a va aduce la suprafata cazurile vechi, „blocate”. Daca nu le completati astazi, acestea nu va vor permite sa incepeti sa implementati proiecte noi – promitatoare.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Nu ar trebui sa reactionati la agresiunea celorlalti. Energia cheltuita pentru aceste chestiuni inutile nu poate fi restabilita, deci este mai bine sa-i ignorati.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Este necesar sa ascultati semnalele pe care corpul le va trimite in aceasta zi. Oferiti atentie chiar si durerilor minore care pot aparea in diferite parti ale corpului.

Sfatul astrologului 5 mai 2023.

Varsator (21.01 – 18.02)

Puteti efectua o varietate de tranzactii financiare – inclusiv riscante -, principalul lucru nu este sa actionati la intamplare, ci sa calculati cu atentie si sa cantariti toate consecintele posibile.

Pesti (19.02 – 20.03)

Orice ai face astazi, crede in tine: chiar si curatarea generala a casei fara incredere in sine este imposibila, ca sa nu mai vorbim de proiecte mai serioase – profesionale.