Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 21 octombrie 2022. Atentie Tauri, Raci si Sagetatori

Sfatul zilei de vineri. Astrologul Pavel Globa sfatuieste nativii din cercul zodiacal sa fie sinceri. Ziua de vineri, 21 octombrie este o zi plina de activitati, proiectele importante pot fi rezolvate cu usurinta, nu vor fi probleme financiare, iar planurile pentru aceasta zi pot fi indeplinite foarte usor.

Daca intentionati sa planificati orice fel de activitate, trebuie sa o faceti intr-un mod rational.

Taurul ar trebui sa fie un pic mai sincer, iar Racul are nevoie de emotii pozitive.

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Berbecul ar trebui sa se gandeasca mai bine la ce isi doreste. Daca te simti plictisit, ar trebui sa faci ceva in privinta asta. Gandeste-te la o schimbare serioasa in viata.

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Taurul trebuie sa inteleaga ca adevarul nu poate jigni o persoana. Desi minciuna este mai frumoasa, adevarul trebuie spus intotdeauna. Chiar daca oamenii nu se simt confortabil atunci cand aud un adevar dureros, Taurul nu trebui sa schimbe adevarul pe minciuna.

Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Gemenii trebuie sa fie pregatiti pentru aparitia unui obstacol neprevazut. Atentie mare atunci cand veti incerca sa il ocoliti. Ganditi-va bine inainte de a lua o decizie.

Rac (22 iunie- 22 iulie)

Astrologul ii recomanda Racului sa se odihneasca. Relaxati-va cu o cana de ceai si vizionati filmul preferat. Este important sa va incarcati cu energie pozitiva.

Leu (23 iulie- 22 august)

Pentru a cunoaste fericirea, Leul trebuie sa vada culorile ei. El insusi este “ autorul” intunericului din viata lui. Trebuie sa isi indrepte atentie spre lucruri bune si pozitive. Leul are nevoie de prieteni buni si sinceri.

Fecioara (23 august- 22 septembrie)

Ziua de vineri va fi un consilier foarte bun pentru Fecioara. Trebuie sa te concentrezi asupra ta si sa-ti intelegi propriile sentimente.

Balanta (23 septembrie- 22 octombrie)

Astazi este timpul ca Balanta sa-si aminteasca, ca viata nu se limiteaza doar la munca. Oricat de importante sunt treburile la birou, trebuie sa te mai si relaxezi.

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Scorpionul trebuie sa-si amane treburile casnice. Totul trebuie planificat minutios.

Sagetator (22 noiembrie- 21 decembrie)

Sagetatorul trebuie sa fie foarte atent atunci cand poarta o conversatie. Trebuie sa-si aleaga foarte bine cuvintele si sa furnizeze informatiile corecte.

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

Schimbarile apar in viata ta, deci trebuie sa te pregatesti. Este important sa te controlezi si sa nu cazi in euforie din cauza evenimentelor placute.

Varsator (20 ianuarie- 18 februarie)

Varsatorul este un foarte bun organizator, fapt dovedit. Cu toate acestea, apropiatii lui isi doresc ca acesta sa i-a o pauza.

Pesti (19 februarie- 20 martie)

Pestii au un volum cam mare de munca si ar trebui sa ceara ajutorul. Nu este atat de greu sa ceri ajutorul, iar pestii ar trebui sa stie acest lucru.