Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 8 noiembrie 2022. Au loc schimbari importante. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de 8 noiembrie. Celebru astrolog Pavel Globa spune ca acesta zi poate aduce situatii ambigue si probleme in viata unor zodii. Dar daca te concentrezi asupra punctelor principale si nu esti distras de fleacuri, atunci totul se va rezolva.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul ar trebui sa inceteze sa sufere din cauza pierderilor trecute si a sarcinilor neindeplinite si sa mearga mai departe, doar inainte. Stabiliti-va noi obiective si cautati ajutoare.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul trebuie sa-si regandeasca obiectivele si prioritatile. Pentru a merge inainte, trebuie sa stii directia.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni, astazi Universul va trimite indicii. In plus, in drumul tau vei intalni oameni care te vor ajuta in multe feluri.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Va fi dificil pentru Rac sa se adapteze la o stare de spirit de lucru, dar trebuie facut. In problemele dificile, asculta-ti intuitia. De asemenea, nu respinge sfaturile apropiatilor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii vor fi chinuiti de temeri si indoieli. Nu te lasa distras de ele, fa ce trebuie. In plus, nu ar trebui sa pierzi timpul cu vorbe goale si ceva neesential. Pentru a te inveseli, cauta pozitivul in fiecare moment.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele au astazi toate sansele sa-si corecteze greselile si sa atinga un nou nivel de dezvoltare. Vei putea sa te arati intr-o lumina favorabila si sa castigi bonusuri sub forma de respect din partea superiorilor tai si recompense in bani.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta are o zi foarte nefavorabila. Cu toate acestea, nu renunta la ce ai de facut. Nu lua decizii importante.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor avea toate resursele – atat energie, cat si bani – pentru a realiza ceea ce isi doresc. Ia masuri.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul in aceasta zi are voie sa fie putin cu capul in nori. Este interesant ca aceasta visare care te va conduce pe calea cea buna si te va determina sa rezolvi problemele dificile.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii nu vor putea indeplini planul stabilit pentru ziua respectiva, desi vor face tot ce le sta in putinta. Nu-ti face griji, doar ca inca nu e timpul.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii nu se vor putea relaxa. Totul va trebui controlat. In caz contrar, vor aparea probleme. Deci, daca vrei ca totul sa fie asa cum ar trebui sa fie, fa-o singur.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii pot si ar trebui sa fie creativi. Indreptati-va spre obiectiv cu pasi mici si nu grabiti lucrurile. O zi buna pentru a incerca ceva nou.