Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 13 iunie 2023. Atentie Raci, Fecioare si Capricorni

Sfatul zilei de marti. Astrologul Pavel Globa recomanda sa petreceti mai mult timp cu familia si prietenii. Vi se poate oferi oportunitatea de a va demonstra cunostintele si abilitatile, de a avansa in cariera. Circumstantele se vor dovedi grozave pentru cei care incearca sa-si imbunatateasca situatia financiara.

BERBEC (Berbec, 21.III – 20.IV)

Astazi sa aveti incredere in parteneri. Veti obtine succes financiar cu ajutorul lor. Intruchiparea celor mai puternice si ambitioase aspiratii te asteapta. Se pare ca planurile vechi vor incepe sa se implineasca. Este posibil sa apara persoane influente care va vor ajuta in demersurile voastre.

Publicitate

Sfatul astrologului pentru 13 iunie 2023.

TAUR (Taur, 21.IV – 21.V)

Moderati-va dorinta, nu va grabiti – noile contacte vor crea multe probleme in viitor. Propunerile de afaceri interesante nu sunt excluse. Astrele va recomanda sa ramaneti precauti atunci cand efectuati tranzactii financiare.

GEMENI (Gemeni, 22.V-21.VI)

O zi favorabila pentru recreere. Persoanele dragi au nevoie de atentie si tandrete. Dupa-amiaza, probabil vor sosi oaspetii sau vesti despre bani, care vor ajuta la rezolvarea problemelor aparute recent.

RAC (Cancer, 22.VI-22.VII)

Este posibil ca astazi sa iti creasca setea de cunoastere. Dar calmeaza-te, asteapta putin – nu a venit inca momentul pentru noi contacte. Astrele va recomanda sa fiti foarte atenti atunci cand efectuati tranzactii financiare.

LEO (Leu, 23.VII-23.VIII)

Astrele promit implinirea unei dorinte sau a unui plan de lunga durata. Intruchiparea celor mai puternice si ambitioase aspiratii te asteapta. Astazi este probabil ca rezultatele eforturilor trecute sa fie resimtite. Cu toate acestea, mai sunt multe obstacole fata ta. Ziua este favorabila comunicarii, rezolvand problemele cotidiene.

FECIOARA (Fecioara, 24.VIII – 23.IX)

Astazi veti fi in centrul atentiei. Situatia financiara iti va parea stabila, activitatea de la munca iti promite un profit bun. Moment bun pentru a dezvolta legaturi comerciale. Totusi, mare atentie la partener.

Sfatul astrologului pentru 13 iunie 2023.

BALANTA (Balanta, 24.IX-23.X)

Zi nefavorabila. Nu faceti intalniri de afaceri, deoarece va fi extrem de dificil sa ajungeti la un acord cu partenerii cu privire la chestiuni de principiu. Va fi dificil sa va concentrati. Atitudinea fata de cei dragi se va distinge printr-o duritate nejustificata. Pastrati-va controlul. Probabilitatea de imbolnavire si accidente este mare.

SCORPION (Scorpion, 24.X-22.XI)

Ziua intelegerii adevarurilor vesnice, favorabila obtinerii cunostintelor secrete, meditatiei, rugaciunilor. Se recomanda citirea literaturii spirituale, ajutarea celor care au nevoie. Rudele va vor cere atentia – posibil o boala. Nu uitati de propria sanatate.

SAGETATOR (Sagetator, 23.XI – 21.XII)

Vesti probabil neplacute care te vor face sa te grabesti spre pericole necunoscute sau sa-ti aperi propriile interese. Actiunile in legatura cu o persoana draga sau lipsa de dorinta de a ajunge la un acord, sacrificand libertatea interioara, pot avea consecinte neplacute pe termen lung. Acest lucru va duce la discordie cu sine si la conflicte grave in familie.

Sfatul astrologului pentru 13 iunie 2023.

CAPRICORN (Capricorn, 22.XII – 20.I)

O zi extrem de nefavorabila. Nu participati in niciun la jocuri de noroc, nu va bazati pe norocul intamplator – doar actiunile atent gandite si echilibrate vor aduce succes. In orice caz astazi, nu conta pe ajutor sau sfaturi din exterior, doar tu te poti ajuta. Actiunile active in domeniul activitatii profesionale vor atrage dupa sine pierderi financiare sau o scadere a autoritatii. Graba, categoricitatea, certurile cu cei dragi sunt contraindicate. Posibil multe situatii explozive. Visele ar trebui interpretate invers.

VARSATOR (Varsator, 21.I – 19.II)

Ziua inselarilor, iluziilor, ispitelor trupului. Aveti grija. Folositi retinerea atunci cand aveti de-a face cu colegi de munca si rude mai in varsta. Stai departe de persoanele prea active. Valtoarea vietii te poate captura si subjuga.

PESTI (Pesti, 20.II – 20.III)

Ziua poate fi marcata de nemultumirea fata de sine si de ceilalti. Pentru a nu fi cufundati in pesimism, Pestii trebuie sa se acorde o intelegere filosofica a evenimentelor si fenomenelor. Evitati situatiile conflictuale, restrangeti-va emotiile pentru a preveni inca o data probleme in relatiile cu colegii de munca si cunoscutii. Dedicati dupa-amiaza odihnei.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.