Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 11 iulie 2022. Ramaneti optimisti

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa recomanda ca, pe 11 iulie 2022, sa ramaneti optimist, indiferent de evenimente. In afaceri, trebuie sa aveti grija sa nu apara probleme inutile. Sunt probabile noi cunostinte, care se pot transforma in ceva mai mult. Este recomandabil sa acordati atentie familiei si prietenilor.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC

Berbec

Dimineata poate aduce situatii neplacute in familie. Dar va exista o oportunitate de a rezolva totul in mod pasnic. La munca, trebuie sa fii perseverent daca vrei sa obtii rezultate bune. In relatia de dragoste, trebuie sa arati rabdare.

Publicitate

Leu

Poti reusi daca esti activ si nu cedezi provocarilor. In rezolvarea problemelor importante, trebuie sa-ti asculti intuitia. Calatoriile in aceasta zi vor avea succes neastept. Va fi dificil sa te intelegi cu cu cei din familie, dar trebuie sa dai dovada de mult calm.

Sagetator

Ziua este buna pentru comunicare, mai ales intr-un cadru informal. Va fi usor sa gasesti un limbaj comun cu oamenii din jurul tau. Calatoriile acestei zile vor aduce emotii placute si impresii de neuitat. Seara este buna pentru relaxare.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT

Taur

O zi prielnica pentru noi inceputuri, realizarea ideilor tale. In timpul zilei pot fi asteptate incasari semnificative de numerar, ceea ce va va ajuta la obtinerea lucrurilor potrivite. Plimbarea si recreerea te vor ajuta la restabilirea vitalitatii.

Fecioara

In prima jumatate a zilei, este necesar sa finalizati lucrarile incepute mai devreme, astfel incat acestea sa nu interfereze cu evenimentele ulterioare. Calatoriile de afaceri nu sunt excluse. Sunt posibile intalniri care pot afecta evenimentele viitoare din viata.

Capricorn

Inceputul zilei iti poate strica starea de spirit cu evenimente neprevazute. Trebuie sa te fortezi si sa nu cedezi provocarilor celor din jur. Poti reusi daca actioezi prompt si cu incredere. Seara este mai bine sa te relaxezi intr-o atmosfera calma.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER

Gemeni

Nu ar trebui sa fii sincer cu oamenii din jurul tau, altfel poti avea probleme inutile. Va exista ocazia de a-i ajuta pe cei dragi. In probleme financiare, ar trebui sa te comporti cu retinere si sa nu cedezi ispitelor.

Balanta

Nu sunt excluse obstacole minore si neintelegeri. Este recomandabil sa va comportati cu retinere si sa rezolvati cu calm toate problemele care apar. Va exista ocazia de a merge intr-o excursie, nu ratati aceasta sansa. O schimbare de peisaj iti va face numai bine.

Varsator

Va puteti atinge obiectivele daca urmati indemnurile intuitiei. Este probabil o veste buna care va va obliga sa schimbati planurile. Sunt posibile incasari semnificative in numerar, care va vor ajuta sa faceti unele achizitii.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA

Rac

Nu este exclusa o reevaluare a opiniilor vietii, ceea ce poate duce la o familie mai buna. Sunt posibile schimbari placute ale unor lucruri personale. La locul de munca pot veni oferte tentante care vor afecta evenimentele ulterioare. Succesul va fi posibil, daca esti foarte persistent.

Scorpion

Ziua aduce momente tensionate care pot duce la unele probleme. Este recomandabil sa treceti toate deciziile importante pe o alta zi. Este mai bine sa acordati atentie familiei, sa fiti impreuna si sa tineti cont de interesele tuturor membrilor gospodariei.

Pesti

Relatiile de familie sunt bune. Puteti aranja o mica sarbatoare pentru familia dvs. O persoana draga te va incanta cu surprize neasteptate. Seara ar trebui sa fie petrecuta intr-o atmosfera confortabila si calma.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.