Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 1 septembrie 2022. Atentie Berbeci, Lei si Varsatori.

Sfatul zilei de joi. Pavel Globa ii sfatuieste pe nativi ca pe 1 septembrie 2022 sa fie atenti si sa nu-si deschida sufletul catre oamenii din jurul lor. Nu face promisiuni pe care nu le poti respecta. Sunt posibile probleme mici, te vor face sa te ingrijorezi. Fondul emotional va fi instabil, asa ca puteti face greseli cu usurinta.

Sfatul astrologului pentru zodiile de FOC

Berbec

Relatiile cu cei dragi pot fi tensionate, ceea ce va duce la dezacorduri si certuri. Este necesar sa incercati sa nu ramaneti atasati de fleacuri si sa nu va faceti griji. Trebuie sa intelegeti situatia si sa rezolvati problema. Experienta si sfaturile altcuiva vor fi utile, asa ca merita ascultate. Seara poate fi petrecuta facand ceea ce iti place.

Leu

Multe planuri nu vor fi realizate, din cauza unor imprejurari vor trebui amanate pentru mai tarziu. In afacerile profesionale, vanitatea si confuzia sunt posibile. Asa ca merita sa va pastrati calmul si sa puneti lucrurile in ordine. Va exista ocazia de a merge intr-o excursie si de a va odihni bine. Seara este buna pentru conversatii frumoase cu cei din familie.

Sagetator

Merita sa ascultati dorintele si planurile altora. Acest lucru va va oferi o oportunitate de a mentine relatii bune si de a afla informatii utile. In sectorul financiar, se vor putea obtine rezultate bune. Calatoriile neprogramate pot aduce impresii placute si experienta suplimentara.

Sfatul astrologului pentru zodiile de PAMANT

Taur

Prima jumatate a zilei nu este potrivita pentru activitati importante, este mai bine sa va odihniti si sa va refaceti fortele. Emotiile trebuie puse in ordine, altfel pot aparea neintelegeri si certuri. Problemele casnice se vor face simtite, asa ca va trebui sa iti iei ceva timp pentru a le rezolva. Apoi poti planifica o masa cu prietenii care te va inveseli.

Fecioara

Sunt posibile circumstante neprevazute care va vor obliga sa va schimbati directia. Principalul lucru este sa nu va pierdeti optimismul. Cu aceasta atitudine, nu va fi greu sa treci peste obstacole. Puteti face achizitii, mai ales cele care sunt importante in aceasta perioada. Si este de dorit sa dedici seara familiei, sa arati atentie si grija.

Capricorn

Merita sa fii atent la inceputul zilei, deoarece provocarile altora pot fi confuze. Acest lucru va duce la greseli grave care nu ar trebui facute, deoarece consecintele pot fi imprevizibile. Este util sa faci sport sau yoga, asta iti va intari sanatatea si iti va da vigoare. Seara, te poti relaxa intr-un mediu familiar.

Sfatul astrologului pentru zodiile de AER

Gemeni

Noroc in aceasta zi va fi prezent in multe cazuri. Asa ca va puteti prelua in siguranta toate planurile. Bonusurile sunt posibile, ceea ce va ajuta sa obtineti ceva pentru suflet. Poti pleca in excursii, pentru noi impresii si emotii. Va exista ocazia de a-i multumi persoanei dragi cu o surpriza romantica.

Balanta

Daca problemele actuale sunt luate in serios, acestea pot fi rezolvate cu usurinta. Este probabil ca cineva din cercul interior sa aiba nevoie de ajutor, este indicat sa-l sprijini . Vechile afaceri neterminate trebuie aduse la concluzia logica, astfel incat acestea sa nu intervina in viitor.

Varsator

Sunt probabile evenimente nefericite si riscul unui conflict serios. Pentru a preveni acest lucru, trebuie sa va monitorizati actiunile si sa nu va abateti. Dezacordurile in familie pe baza vietii de zi cu zi nu sunt excluse. Se recomanda solutionarea problemelor  si ajungerea la un compromis.

Sfatul astrologului pentru zodiile de APA

Rac

Nu va fi usor sa va evaluati corect punctele forte si capacitatile. Este mai bine sa chemati prietenii sau rudele pentru ajutor. Nu este recomandat sa planificati afaceri importante si responsabile. Trebuie sa va relaxati si sa reflectati, poate veti putea intelege cum sa procedati. Partenerul te va multumi cu atentia sa si te va ajuta sa uiti de probleme pentru un timp.

Scorpion

Dificultatile din aceasta zi nu sunt mari, dar sunt posibile probleme minore. Starea de spirit se poate schimba, iar iritabilitatea poate creste. Trebuie sa va calmati putin pentru ca starea Scorpionilor sa nu-i afecteze pe ceilalti, deoarece conflictele nu pot fi evitate. Moment favorabil pentru cumparaturi, reparatii, rearanjare si design. Acest lucru va ajuta sa scapi de gandurile negre.

Pesti

In aceasta perioada, este necesar sa aveti grija de cei dragi care au nevoie de ingrijire si sprijin. Aranjeaza o mica vacanta de familie in care sa te poti relaxa mental. Seara, probabil vesti bune de departe.