Sfatul astrologului Pavel Globa pentru inceputul de saptamana. Zodiile puse la zid de ASTRE

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca ziua de 28 noiembrie este potrivita pentru atingerea celor mai importante obiective. Dar este extrem de important sa lucrezi si sa-ti indeplinesti sarcinile responsabil. Informatiile noi va ajuta sa mergeti mai departe. Unii isi vor schimba planurile pentru viitor si vor renunta la obiective nerealiste.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii ar trebui sa-si echilibreze bugetul facand o analiza amanuntita a veniturilor si cheltuielilor. Recent, ati fost predispus la cheltuieli nejustificate, care pot va pot afecta negativ .

Sfat: Luati in considerare cuvintele celor intelepti si experimentati.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul nu are cea mai favorabila zi in ceea ce priveste interactiunea cu alte persoane. Pentru a evita conflictele, incearca sa-ti tii emotiile sub control si concentreaza-te pe treburile curente.

Sfat: Fii atent cu cei din jurul tau.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii trebuie sa-si elibereze spatiul energetic de lucruri, sarcini si idei inutile. Faceti ordine in casa, aranjati actele si incercati sa va echilibrati gandurile.

Sfat: joaca-te cu circumstantele, mai putine emotii.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii au o perioada favorabila pentru munca, dar pot aparea neintelegeri in comunicarea cu cei dragi. Pentru a evita conflictele grave, incercati sa rezolvati toate problemele in mod pasnic si nu uitati sa dedicati timp familiei dvs.

Sfat: Arunca toate regulile inutile.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt predispusi la nostalgie, amintiri si schimbari de dispozitie. Aparent, este timpul sa schimbam situatia si sa ne relaxam. Incercati sa va intalniti cu cativa prieteni apropiati si sa va distrati bine la cina.

Sfat: Spune da lucrurilor care iti aduc bucurie.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pentru Fecioara, o zi proasta in ceea ce priveste munca si activitatile profesionale. Este mai bine sa dedici timpul treburilor casnice, comunicarii cu cei dragi sau sa-ti faci hobby-ul tau preferat. Asa ca va puteti armoniza starea.

Sfat: in loc sa planificati viitorul, concentrati-va pe ziua de azi.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta poate prelua proiecte noi sau planificari pe termen lung. Ziua este, de asemenea, favorabila pentru invatare si dobandirea de noi cunostinte. Dar este mai bine sa faceti acest lucru dimineata pentru a petrece timpul mai productiv.

Sfat: Fereste-te de propriile ganduri.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru Scorpion, o zi de bun augur in toate. Singurul lucru care trebuie exclus este sa fii la volan. Este mai bine sa stai acasa sau la birou si, daca este necesar, sa folosesti transportul public.

Sfat: Apreciaza sprijinul celor dragi.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este mai bine ca Sagetatorii sa renunte la munca si orice activitate fizica. Corpul tau este suprasolicitat si trebuie monitorizat de un medic. Incercati sa faceti o programare pentru a evita exacerbarea bolilor cronice.

Sfat: Fii atent la sanatatea ta.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul va avea o mare oportunitate de a-si petrece ziua asa cum a visat de mult. Lasati deoparte toate treburile curente – nu vor suferi din cauza asta si permiteti-va sa faceti ceea ce doriti. Va asteapta impresii interesante .

Sfat: trebuie sa te odihnesti putin.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Aceasta zi este cel mai bine petrecuta in singuratate, pentru a rezolva problemele curente si a planifica pe termen lung. Companiile zgomotoase si divertismentul nu sunt cel mai bun moment – va pot lua resursele necesare succesului.

Sfat: faceti alegeri nu cu mintea, ci cu inima.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii nu trebuie sa ignore problemele aparute si sa creada ca se vor rezolva singure. Incercati sa lucrati la ele si sa luati lucrurile in propriile maini – aceasta este o zi buna pentru asta.

Sfat: Incepeti sa va rezolvati problemele.