Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 13 decembrie 2022. Atentie Berbeci, Tauri si Sagetatori.

Sfatul zilei de marti. In aceasta zi este important sa evitati scandalurile care pot fi provocate in locuri publice, de persoane dezechilibrate mental, hranite cu energia altora.

Contradictia cu astfel de persoana poate duce la o adevarata depresie, a spus astrologul Pavel Globa.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Cel mai bun remediu pentru gandurile negative care va pot agita in aceasta zi este actiunea. Hobby-urile vor da rezultate bune.

Taur (04.21 – 05.21)

Dedica-ti ziua conversatiilor cu persoanele dragi. O intalnire cu rudele sau prietenii apropiati iti va aduce o stare de bine.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 13 decembrie 2022.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Astazi, tineti-va in frau emotiile. Orice scapare poate aprinde scanteia si declansa o cearta ce va avea repercursiuni in viitor.

Rac (22.06 – 22.07)

Ignorati cuvintele rautacioase pe care le puteti auzi astazi de la o persoana draga. Fiind rostite sub influenta momentului, nu au nimic de-a face cu adevarata lor parere despre voi.

Leu (23.07 – 21.08)

Trebuie sa tratati cu mare prudenta oferta unui loc de munca cu jumatate de norma, care se presupune ca va va ajuta sa va imbogatiti usor si rapid. Cel mai probabil, aceasta, dimpotriva, va duce la o pierdere.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Nu este cea mai favorabila zi pentru tranzactiile financiare. Amanati chiar si plata facturilor de utilitati, pentru a evita necazurile. Lasati totul pentru saptamana viitoare.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 13 decembrie 2022.

Balanta (24.09 – 23.10)

Autocritica, desigur, este un lucru util si ajuta la imbunatatirea vietii si a profesiei, dar astazi, facand acest lucru, principalul lucru este sa nu exagerati. Stima de sine scazuta nu va contribui la succes.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Oamenii din jurul vostru, unii constient si altii fara sa vrea, va pot provoca multe probleme. Incercati sa nu puneti totul la suflet, tranzitele astrale sunt de vina.

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru 13 decembrie 2022.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Soarta iti va oferi sansa de a deveni un fierar al propriei tale fericiri. Cat de bine se va dezvolta viata ta in viitorul apropiat va depinde in mare masura de actiunile tale de astazi.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Decizia luata in aceasta zi se poate dovedi a fi gresita. Deci, este mai bine sa amanati luarea deciziilor pe alta zi. Aspectele astrale nu va sunt favorabile.

Varsator (21.01 – 18.02)

Nu ar trebui sa te bazezi pe continuarea unei relatii cu o persoana din trecut care apare in mod neasteptat in viata ta. Cel mai probabil, finalul la care visezi nu se va intampla.

Pesti (19.02 – 20.03)

Este recomandabil sa acordati o atentie maxima familiei. Acest lucru va va permite nu numai sa-i ajutati pe cei dragi, ci va va umple de energie pozitiva.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.