Scandal urias dupa finala emisiunii Chefi la cutite: ”A vazut si restul lumii cum esti de fapt”

Scandal mare dupa finala Chefi la Cutite. Fanii emisiunii au fost enervati de atitudinea neasteptata a lui Oxy. Internautii au sustinut ca fosta concurenta a incercat sa-si saboteze colega, Raluca Todea, care a ajuns in marea finala.

“Nu ai cum sa gatesti atat de bine 20 de emisiuni la rand si fix in finala sa faci niste greseli elementare.

Chiar si exceptand asta, faptul ca singurul moment ti s-a simtit prezenta a fost atunci cind chef Dumitrescu a venit arata ca ai vrut doar sa te dai in spectacol, nu sa iti ajuti colega…”, este unul dintre comentariile facute de un internaut la fotografia postata de Oxy pe Instagram.

“Si sa te tot lipsesti de cei ca tine. Toate live-urile alea in care vorbeai rahaturi, dar a vazut si restul lumii cum esti de fapt. Manipulatoare, falsa, invidioasa si rea.”, a mai scris alt internaut.

Chiar si Dan Manciu, fostul concurent al lui Florin Dumitrescu, a observat greselile lui Oxy din finala. Si el sustine ca Roxana a incercat sa-si saboteze colega.

“Esti un om rau, invidios”

Oamenii cunosc povestea de viata a fostei concurente si considera ca este un bucatar foarte bun, insa atitudinea ei din finala a fost dezamagitoare pentru cei de acasa.

“Ce dezamagire Oxi. Am crezut ca ti-ai depasit conditia de copil abandonat. Ma opresc aici. Sper sa fii bine, dar ai pierdut respectul oamenilor.”

“Esti un om rau, invidios, traiesti pe principiul daca eu nu am sa nu aiba nici altul, ti se citeste pe fata rautatea si invidia.”, au mai scris alti utilizatori la postarea fostei concurente.

In timp ce pentru unii a fost un soc sa vada atitudinea lui Oxy, altii au spus ca au stiut inca de la inceput cum este, de fapt.

“Ai pierdut efectiv tot respectul tuturor!!!!!/ O golanca invidioasa si perfida!/ Esti o mare dezamagire, pacat./ A vazut o tara intreaga ce om de nimic esti.”, sunt alte comentarii postate de internautii revoltati de atitudinea Roxanei.