Sarah Prodan, cu lacrimi in ochi dupa divortul parintilor: „M-a rupt chestia asta”

Sarah Prodan a vorbit, in „podcast-ul Fita cu Adita” despre divortul dintre Reghe si Anamaria Prodan. Antrenorul si-a refacut viata alaturi de Corina Caciuc.

Fiica cea mica a impresarei a vorbit cu lacrimi in ochi despre starea in care se afla mama sa.

„Am vazut-o pe mama mea plangand in ultima perioada. M-a rupt chestia asta. Si eu plang la randul meu, dar doar cand e ceva legat de familie, daca i s-a intamplat ceva, nu asa din orice. Cand o vad pe mama plangand, ma rupe si automat plang si eu. Nu pot sa o vad. Am sustinut-o foarte mult in perioada asta. Eu am si venit din America sa fiu cu ea. Initial am venit sa joc la echipa nationala, dar a fost tocmai bine, ca si mama a avut nevoie de una dintre noi sa fie acasa si am vorbit cu Rebeca ca vin eu”, a declarat Sarah Prodan la „podcast-ul Fita cu Adita”.

Publicitate

 „S-a schimbat viata noastra de cand a plecat.

Nu prea imi place mie sa vorbesc despre asta. Ce s-a intamplat e problema mamei si noi suntem oarecum implicati, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toata lumea simte la fel, mama poate are alta opinie, nu mai exista in viata mea, asa ca nu pot sa imi creez eu o viata cu el, acum ca el a plecat. Acum noi trebuie sa ne adaptam la viata noastra fara el si rolul meu acum e cum sa o fac pe mama fericita si sa se simta ca e putin mai in largul ei. Pana la urma au trecut 15 ani de cand e cu el, dar ne are pe noi si cred ca e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, mai spus Sarah Prodan.

„Nu as ierta niciodata tradarea. Daca esti langa mine si esti prietena mea, nu ai cum sa ma tradezi. Eu daca iubesc o persoana, o sa fiu cu tine pana la moarte. O sa mint pentru tine, o sa omor pentru tine, dar nu ma trada”, a mai spus Sarah Prodan.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.