Regretul cu care a murit Daniela Sfaiter, sotia lui Cornel Sfaiter

Daniela Sfaiter, sotia lui Cornel Sfaiter, a murit in dimineata zilei de duminica, 4 decembrie, la doar 57 de ani, dupa ce i s-a facut rau.

Aceasta se afla la casa sa din Vorona, Botosani, cand i s-a facut rau. Sotul sau a chemat ambulanta, dar medicii n-au mai putut sa-i salveze viata.

Sotia presedintelui de la Poli Iasi a suferit un accident vascular cerebral, potrivit Playsport, care citeaza surse din cadrul Spitalului ”Mavromati” din Botosani, noteaza Sport.ro.

Publicitate

”Cornel Sfaiter m-a schimbat, m-a educat practic sa fiu un om puternic. El m-a lasat sa muncesc, sa ma zbat, sa vad ce inseamna sa fiu mama, sa fiu sotie, sa fiu partener de afaceri”, spunea Daniela Sfaiter, pentru Botosaneanul.

Daniela si Cornel Sfaiter erau casatoriti de 35 de ani.

Regretul cu care a murit Daniela Sfaiter, sotia lui Cornel Sfaiter

Daniel Sfaiter a marturisit in cadrul unui interviu din luna mai a acestui an faptul ca si-ar fi dorit sa puna bazele unei fundatii in slujba comunitatii, in scopul de a-i ajuta pe oamenii cu o situatie precara, mai ales pe copiii bolnavi.

Daniel Sfaiter spunea atunci ca a discutat si cu preoti despre gandul sau bun si credea ca menirea sa pe lume era aceea de a oferi.

”…Eu imi dau seama, le vad durerea. Eu sunt nascuta la o zi mare, pe 2 februarie. Asa mi-au spus toti preotii, ca eu sunt lasata sa dau.

Le vad durerea si disperarea, trebuie sa fie cineva sa ii ajute. Si ii ajut pe toti indiferent ce probleme au, mai ales copiii bolnavi”, declara Daniela Sfaiter la Botosneanul TV.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.