Putin, ameninatre fara precedent la adresa Occidentului: „Toata lumea trebuie sa stie „

Vladimir Putin, presedintele Rusiei,  a declarat joi ca armata sa nu a inceput inca „lucrurile serioase” in Ucraina si i-a provocat pe occidentali „sa incerce” sa invinga Rusia pe campul de lupta.

Putin i-a provocat joi pe occidentali sa invinga Rusia „pe campul de lupta” din Ucraina, unde americanii si europenii au accelerat livrarile de arme catre fortele militare ale Kievului, potrivit AFP, citata de Agerpres.

„Astazi, auzim ca ei vor sa ne invinga pe campul de lupta. Ce sa zic? Sa incerce!”, a declarat Putin in timpul unei reuniuni cu sefii grupurilor politice din camera inferioara a Parlamentului, transmis la televiziune.

Publicitate

De asemenea, Vladimir Putin a mai spus ca Rusia „nu a inceput inca lucrurile serioase” in Ucraina, unde ea desfasoara de la sfarsitul lunii februarie o vasta ofensiva militara.

Toata lumea trebuie sa stie ca nu am inceput inca lucrurile serioase” in Ucraina, a afirmat el.

„In acelasi timp, nu refuzam negocierile de pace. Insa cei care le refuza trebuie sa stie ca pe masura ce trece timpul, cu atat le va fi mai dificil sa negocieze cu noi”, a adaugat el.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.