Predictiile tulburatoare facute de Baba Vanga pentru anul 2023

Istoria umanitatii a vazut o multime de mediumi. Unii erau considerati sarlatani. Altii au stralucit cu darul lor extraordinar de clarviziune, precum Baba Vanga. Supranumita „Mama Vanga”, a fost o femeie extrem de respectata si considerata a fi cea mai cunoscuta clarvazatoare din tarile din Est. Ii datoram multe predictii care s-au dovedit a fi corecte. In special, al Doilea Razboi Mondial, atacul asupra World Trade Center sau chiar moartea Printesei Diana.

Viziunile pentru 2023 nu sunt foarte optimiste. Baba Vanga a prezis, printre altele, cautarea de arme biologice de catre o „tara mare” si explozia unei centrale nucleare.

Cine a fost Baba Vanga?

Baba Vanga s-a nascut la 31 ianuarie 1911 in Strumica, Macedonia de Nord. Orasul apartinea la acea vreme Imperiului Otoman. La 12 ani, a avut un accident tragic: s-a trezit in inima unei furtuni puternice, in care ochii i s-au umplut de nisip si praf. Si-a pierdut cunostinta si, cand s-a trezit, nu a putut sa-si deschida ochii. S-a trezit brusc complet oarba. Din pacate, in ciuda ajutorului urgent din partea medicilor , vederea nu a putut fi recuperata.

Publicitate

Ea a suferit de orbire toata viata. Dar din handicapul ei, ea a facut o putere. Sau cel putin, soarta i-a deschis usi neasteptate. De-a lungul anilor, Baba Vanga a primit un adevarat dar al clarviziunii. Previziunile sale, in special in domeniul politic, au facut inconjurul lumii. Atat de mult incat a primit in mod regulat vizite de la mai multi lideri si personalitati in cautare de profetii si sfaturi.

Celebrul clarvazator bulgar a murit in 1996, la varsta de 85 de ani, in orasul Petrich din Bulgaria. La moartea ei, omagiile au continuat sa ploua pentru a o saluta pe marea doamna care a fost. Desi predictiile sale au fost uneori contestate, majoritatea s-au adeverit. Ceea ce o face una dintre cele mai credibile clarvazatoare din istoria umanitatii.

Viziuni exceptional de precise

Baba Vanga a prezis cu exactitate multe evenimente semnificative, inclusiv izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Adolf Hitler la putere, dezastrul de la Cernobil, caderea URSS si victoria lui Boris Eltin la alegerile prezidentiale. Clarvazatorul bulgar a prezis si scufundarea submarinului Kursk. Unii sunt, de asemenea, convinsi ca ar fi prevestit si atacul asupra World Trade Center, moartea Printesei Diana si chiar alegerea unui presedinte afro-american in Statele Unite.

Dupa cum puteti vedea, lista predictiilor Baba Vanga este foarte lunga. Nu intamplator a devenit foarte repede o adevarata icoana in tarile din Est. Si daca majoritatea oamenilor i-au acordat un anumit credit, a fost in principal pentru ca nu cauta faima sau bogatia. Aceasta femeie a trait modest alaturi de sotul ei si de rudele acestuia. Banii pe care i-a adunat erau destinati construirii unei biserici si intretinerii celor mai saraci.

2022: doua previziuni s-au implinit deja

Inainte de moartea sa, Baba Vanga a dezvaluit o serie intreaga de previziuni despre viitorul lumii. Unele s-au adeverit. In 2022, una dintre principalele sale previziuni se invartea in jurul problemelor meteorologice, cum ar fi inundatiile, furtunile si seceta. Suntem in ea! Clarvazatoarea prezisese astfel ca anumite regiuni din Asia si Australia vor fi grav afectate in acest an: inundatii si ploi torentiale au cazut de fapt pe coastele de est ale acestor regiuni. Simpla coincidenta sau adevarata profetie?

In ceea ce priveste fenomenele climatice, Baba Vanga prezisese si lipsa ploii si a apei potabile in aproape toata Europa. Potrivit predictiei sale, cele mai mari rauri din Europa ar seca, iar consecintele secetei ar fi devastatoare pentru culturi. O situatie foarte grea a carei victime mai multe tari europene sunt astazi.

Lista de predictii a Babei Vanga pentru 2022 nu se opreste aici. Include, de asemenea, aparitia unei noi epidemii care se presupune ca se va dezvolta in Siberia din cauza incalzirii globale si a unei invazii de lacuste (insecte asemanatoare lacustelor) care ar trebui sa loveasca India. Aceeasi regiune va experimenta cresteri de temperatura fara precedent (mai mult de 50°C), ceea ce va duce la o foamete teribila in aceasta parte a lumii.

Mai mult, potrivit clarvazatoarei, omenirea va petrece mai mult timp in fata ecranelor. Ea mai prezisese de mai multe ori ca progresul tehnologic si mai ales inteligenta artificiala erau in mare pericol sa se intoarca impotriva oamenilor daca acestia nu le controlau la timp.

Care sunt previziunile lui pentru 2023?

Deci, ce ne rezerva viitorul conform previziunilor Babei Vanga?

Ei bine, asta nu este foarte incurajator… Poate ca ar trebui sa ne asteptam la o schimbare a orbitei Pamantului , care, potrivit clarvazatoarei, ar putea duce la un fenomen climatic fara precedent. In viziunile ei, o eruptie solara ar putea provoca intreruperi masive de curent in intreaga lume, pe care ea a descris-o ca o forma de intoarcere la „evul intunecat”.

De asemenea, clarvazatoarea a vazut in viziunea ei „ o tara mare angajata in cautarea armelor biologice ”. „ Sute de mii de oameni ar putea muri ca urmare a acestei experiente ”, a spus ea. O predictie care trebuie luata in considerare, de vreme ce daca ne referim la Conventia Natiunilor Unite asupra armelor biologice: acest tip de experienta este strict interzis.

Baba Vanga a vorbit si despre intalnirea iminenta cu extraterestrii…

Se vor implini profetiile ei? Doar viitorul ne va spune…

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.