Povestea cutremuratoare a unei pensionare: „Mananc 7 zile dintr-o ciorba. A doua zi mai adaug o cana de apa ca sa nu…”

Vietile pensionarilor sunt extrem de dificile in prezent. Pensiile lor sunt insuficiente pentru a acoperi costurile medicamentelor si facturilor. Ei trebuie sa se restrictioneze la mancare pentru a se descurca. Un exemplu este o batrana din Timisoara care a spus ca mananca o ciorba timp de sapte zile.

Situația dramatică a unei pensionare.

Doamna Victoria a povestit, in cadrul unui interviu, despre viata sa zi de zi, in care nu mai are bani nici macar pentru cumparaturi de baza.

„Mananc dintr-o mancare sapte zile. Va dati seama ce am ajuns. Poate este ziua de miercuri sau joi ca sa tin post .. O ducem foarte greu. Pensionarii astia, parca ne si sfideaza parlamentarii, Guvernul asta… Sapte zile mananc. A doua zi ii mai adaug o cana cu apa ca sa nu se altereze. In momentul in care isi pastreaza gustul eu o mananc. In momentul in care nu-si mai pastreaza gustul atunci o arunc”, a declarat doamna Viorica.

„Renunt la alimente ca sa-mi ajunga pentru medicatie”

Femeia renunta la orice pentru a avea bani de medicamente.  Aceasta este foarte bolnava.

„Renunt la alimente, la mancare, ca sa-mi ajunga pentru medicatie. Vad ca si medicamentele la farmacie le-a scumpit. Aceasta situatie in care ne aflam ne duce la moarte”, a mai spus aceasta, potrivit RomaniaTv.