Pentru cine va fi anul 2021 cel mai important an

Exista acei oameni pentru care 2021 va fi deosebit de important si un punct de reper in destinul lor? Desigur ca da!

Acestia sunt, in primul rand, cei care s-au nascut in perioada 14-18 ianuarie a oricarui an . Pentru unii, sunt posibile situatii de criza acuta a vietii. Aceasta este o criza de transformare, dar trebuie totusi sa ai puterea sa o transformi in crestere. Pana in prezent, doar cei nascuti pe 14 ianuarie vor intra in etapa de rezolutie in 2021. Daca v-ati nascut la aceste date, consultarea astrologica va poate ajuta sa navigati si sa va calculati puterea. Consultarea este necesara pentru cei nascuti in perioada 19-20 ianuarie.Daca faceti acest lucru in avans, puteti incerca cumva sa atenuati dificultatile grave care vor tine un an sau doi. Femeile care vor da nastere copiilor in a doua decada a lunii ianuarie 2021 trebuie sa se afle neaparat intr-o institutie medicala specializata (in limbajul comun, o maternitate) si sa nu experimenteze nasterea acasa.

De asemenea, 2021 va fi dificil si va transforma soarta celor nascuti din 26 aprilie pana pe 5 mai . Dar daca cei nascuti in 25-26 aprilie si-au dat deja seama ca se afla intr-o perioada unica de reforma (uneori intorcandu-si viata pe dos), atunci ceilalti nu au realizat inca acest lucru.

Publicitate

Isi vor aminti anul acesta mult timp, pentru ca nu vor mai fi la fel.

Experienta unica nu trece fara urme. Oamenii se schimba. Uneori sub presiunea imperativa a unor circumstante neasteptate. Trebuie sa isi calculeze in mod special fiecare pas pentru a nu cadea. Dar cei nascuti din 4 mai pana in 6 mai pot auzi doar primele clopote, dar reactia corecta la acestea va ajuta la inot (chiar daca este impotriva curentului) in 2021. De asemenea, poate ajuta consultarea unui astrolog pentru cei nascuti in aceste perioade. Si cei care s-au nascut in iarna 1960-1961 si in februarie 1962. Si cei nascuti in mai 2000 .

Articolul continuă după reclame

Circumstante norocoase ii asteapta pe cei nascuti in 20-23 februarie a oricarui an. In a doua jumatate a anului 2021, se pun bazele realizarilor viitoare.

Anul 2021, in general, are o importanta deosebita pentru Varsator. Pentru reprezentantii acestui semn se vor deschide multe perspective. Dar exista puncte la care trebuie sa fii atent. Exista, de asemenea, multa munca de facut asupra ta. Cei nascuti intre 21.01 si 03.02 pot fi testati pentru rezistenta si maturitate. Aici, printre altele, trebuie sa va monitorizati starea de sanatate, deoarece pot aparea probleme serioase pentru cronici. Este posibil ca persoanele mai tinere sa se confrunte cu nevoia de a ajuta parintii.

Maree de inspiratie si revelatie ii asteapta pe cei nascuti in 8-14 martie, 10-16 iulie si 10-16 noiembrie a oricarui an.

Toate darurile lor naturale, perceptiile subtile vor creste. Sensibilitatea la cele mai puternice vibratii si energii creste. Cea mai importanta perioada pentru oamenii creativi. Trecerea la imagini inalte de albedo in creativitate. Pentru multi, este o perioada de transformare spirituala si revelatie a iubirii superioare. Una dintre conditii: refuzul tuturor intoxicatiilor. Alcoolul si drogurile au distrus mai mult de un talent. Dar cei nascuti in perioada 9-15 iunie, 11-17 septembrie si 10-16 decembrie a oricarui an, dimpotriva, nu trebuie sa uite sa includa logica si o abordare sobra in orice situatii aparent tentante. Se pot confunda, pot lua decizii gresite sau chiar pot cadea pur si simplu in mainile escrocilor.

Sarcina karmica este mare pentru cei care s-au nascut din 21 mai pana in 11 iunie, din 23 august pana in 13 septembrie, din 23 noiembrie pana in 12 decembrie, din 19 februarie pana in 10 martie. In viata lor au loc evenimente foarte mature.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.