Paruiala online intre Geta Sterp si Mara Banica. Scandalul ia proportii: „O sa vezi ce bataie de…”

Tensiuni in familia Sterp: Mama Geta provoaca controverse cu afirmatii despre Culita si nora Daniela

Familia Sterp se confrunta cu un nou val de controverse! Mama Geta a declansat numeroase reactii in mediul online si offline dupa ce a facut declaratii controversate despre fiul ei, Culita, si sotia acestuia, Daniela. Situatia s-a agravat cand si Mara Banica s-a implicat in scandal.

Mama Geta a generat reactii aprinse atat pe retelele de socializare, cat si in afara lor, dupa ce a lansat declaratii despre casnicia fiului sau Culita, implicand-o si pe nora sa, Daniela. In mod concret, mama Geta a facut o serie de dezvaluiri despre viata personala a celor doi, sugerand, mai in gluma, mai in serios, indoieli asupra fidelitatii unuia dintre baietii ei. Situatia a devenit astfel extrem de incomoda pentru tanara mama.

Publicitate

In plus, Mara Banica a publicat o serie de mesaje schimbate intre ea si Daniela Iliescu, dezvaluind informatii despre relatia dintre sotia lui Culita si soacra sa. Recent, fiica cea mica a mamei Geta i-a trimis un mesaj jurnalistei pe Facebook, la o postare facuta de Mara.

Mesajul Getei Sterp pentru Mara Banica pe Facebook

Nu doar Daniela Iliescu a fost afectata de interventia mamei Geta la emisiunea lui Catalin Maruta, ci si Mara Banica. Aceasta a reactionat prompt, postand pe Facebook un mesaj prin care si-a exprimat nemultumirea si a oferit detalii despre sustinerea sa in finala Survivor All Stars. Mara a explicat de ce il sustine pe Zanni si nu pe Sterp, mentionand experientele negative relatate de persoane care au avut legaturi cu familia Sterp.

Articolul continuă după reclame

Pe retelele de socializare, Mara Banica a afirmat ca prefera ca Zanni sa castige „Survivor All Stars”, adaugand ca nu va sprijini niciodata familia Sterp din cauza comportamentului lor abuziv fata de angajati si alti oameni.

„De ce nu voi tine cu Sterp? Pentru ca de a lungul anilor am facut subiecte cu oameni schingiuiti de aceasta familie, ciobani batuti crunt, neplatiti cu anii, scuipati si umiliti, tratati ca niste sclavi. Cand au scapat de calvarul trait, au venit sa povesteasca, marcati pe viata. Asa cum au schiunghiut caini, au schingiuit la propriu si oameni.

Am vazut o pe mama acestor Sterpi la Maruta. Faptul ca pare haioasa prin accentul simpatic si zambetul larg in opinia mea nu ii acorda circumstante pentru ca a crescut niste animale. Pun stampile pe ce spun acum si chiar stiu ce spun.

Nu mi place ipocrizia. Nu mi plac oamenii falsi. Nu mi plac oamenii care au impresia ca pot prosti pe oricine cu o glumita ieftina cu teme mioritice la propriu, legate de branza”, a fost mesajul transmis de Mara Banica pe pagina ei de Facebook., a scris Mara Banica pe Facebook.

Getuta, fiica cea mica a mamei Geta, a raspuns rapid la postarea Marei Banica, simtindu-se ofensata de afirmatiile acesteia. In replica sa, Geta a amenintat cu actiuni legale pentru a clarifica situatia.

„Sa iti fie rusine pentru ce ai scris! Noi suntem oameni simplii, de la tara, cu frica de Dumnezeu! Dar tu pentru minciunile spuse aici, o sa dai cu subsemnatul in instanta! Am inteles ca nu il sustii pe Iancu, nici nu are nevoie de asa ceva din partea ta, are cine sa o faca, dar ca sa vorbesti asa trebuie sa fii ultima, dupa ultima… sa nu zic ce! Dar ne vedem curand, nu iti face griji Mara Banica!”, a transmis Getuta pe postarea jurnalistei.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.