Oana Zavoranu vrea sa-i ia locul lui Iohannis: „Da, sunt hotarata sa candidez in 2024.

Oana Zavoranu vrea sa-i ia locul lui Iohannis si sa devina presedintele Romaniei. Bruneta a facut anuntul pe contul sau de Instagram, unde sustine ca fanii sai ii cer mereu sa candideze.

Nu este vorba despre o gluma, a spus Oana Zavoranu pe pagina de socializare.

Una dintre intrebarile puse de fani a fost: „Care crezi ca ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea intampla pentru Romania?”

Oana Zavoranu: Sa devin presedintele tarii. (…) Da, sunt hotarata sa candidez in 2024. Sunt prea multi oameni care ma roaga sa fac asta. Sunt pregatita sa conduc cu cap tara asta.(…) Nu e o gluma. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii vad in mine un lider si este evident ca au si de ce. Eu am demonstrat ca pot!

De asemenea, tot pe pagina ei de Instagram, Oana Zavoranu a precizat si ca isi doreste sa lanseze o carte, iar acest lucru s-ar putea intampla mai repede decat am crede, anume in aceasta toamna.

„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidenta este ca am vobit cu cineva chiar azi despre proiectul asta… Asa ca eu zic ca tot in toamna o sa fie lansata pentru voi toti”, a mai dezvaluit Oana Zavoranu pe contul ei de Instagram.