O noua tragedie in Romania. Un preot din Timis si sotia lui s-au sinucis. Motivul pentru care au recurs la acest gest extrem

O noua tragedie in Romania. Doi soti din satul Sculia, care apartine de orasul Gataia, din judetul Timis, au fost gasiti fara viata intr-o anexa a locuintei lor. Cei doi au lasat si un bilet de adio, in care anuntau ca sunt depresivi.

”Azi, in jurul orei 09:10, politistii orasului Gataia au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat de 59 de ani si o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost gasiti decedati la locuinta de domiciliu. Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, cei doi soti fiind gasiti spanzurati intr-o anexa a casei”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Publicitate

Barbatul de 59 de ani era preot reformat, iar sotia lui de 53 de ani era asistenta medicala la cabinetul stomatologic din localitate. Cel care i-a gasit a fost chiar medicul stomatolog.

Publicitate

Cei doi au scris in biletul de adio ca sunt macinati de depresie

Potrivit unor surse, ar fi lasat in urma un bilet de adio, in care spuneau ca sunt macinati de depresie si ca nu mai fac fata greutatilor, scrie stirileprotv.

Cei doi soti au fost gasiti chiar de medicul cu care lucra femeia. Acesta era ingrijorat ca asistenta nu a mai ajuns la cabinet, asa ca a mers la locuinta lor. Asa cum se procedeaza in astfel de cazuri, politistii au deschis un dosar penal, pentru ucidere din culpa.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.