O furtuna magnetica va acoperi planeta Pamant pe 16 mai 2022. Ce impact va avea asupra oamenilor

Furtuna geomagnetica este o perturbare temporara a magnetosferei cauzata de perturbari ale materiei interplanetare. O furtuna geomagnetica este o componenta majora a vremii spatiale si este cauzata de unda de soc a vantului solar care interactioneaza cu campul magnetic al Pamantului.

Aceste fulgerari sunt, de fapt, paturi uriase de energie. Acestea afecteaza clima Pamantului si bunastarea locuitorilor planetei noastre.

Ce se stie despre puterea furtunii magnetice din 16 mai 2022

Daca te uiti la indicele de activitate al eruptiilor solare, poti vedea ca se incadreaza din nou in sectorul portocaliu. Se stie ca pe 16 mai 2022 vor fi inregistrate noua rachete de semnalizare de clasa C la soare.

Pe 16 mai 2022, situatia geomagnetica se va inrautatit din nou. Cu toate acestea, potrivit expertilor, loviturile slabe nu vor atinge pe nimeni. Nu trebuie sa va faceti griji, mai ales pentru persoanele dependente de vreme.

In timpul zilei, perturbatiile moderate ale campului geomagnetic al pamantului la nivelul a trei puncte vor fi constante. Plangerile privind bunastarea apar numai atunci cand puterea unei furtuni magnetice este estimata la patru puncte sau mai mult. Exista o alta prognoza care a fost publicata de oameni de stiinta din Marea Britanie. Ei cred ca activitatea geomagnetica va scadea spre sfarsitul lunii si, deja, pe 25 mai 2022, nu vor mai fi furtuni magnetice.

Cum sa preveniti sanatatea proasta in timpul furtunilor magnetice

In aceste zile, toti cei care sufera de obiceiuri proaste ar trebui sa renunte la ele. Nu fumati si nu beti alcool.

Bea multa apa, poti include si infuzii de plante in dieta.

In aceste zile trebuie sa mananci multe fructe si legume.

Trebuie sa stai mai mult in aer liber.

Evitati exercitiile fizice intense.