O femeie din Arges, mama cu cei mai multi copii din Romania: „Mai greu mi se pare cand trebuie sa fiu plecata, cand mai nasc”

O femeie din Arges este cu adevarat o „mama eroina”. Femeia are 20 de copii, 10 fete si 10 baieti. Cel mai mare are 23 de ani, iar cel mai mic doar 2 ani. Georgiana Vacaru este in prezent mama cu cei mai multi copii din Romania. Desi banii nu sunt niciodata suficienti pentru toate nevoile, mama nu se plange de greutati si se bucura ca are intreaga familie alaturi si sanatoasa.

„Nu am ceva anume sa mi se para greu, mai greu mi se pare cand trebuie sa fiu plecata, cand mai nasc, sa plec de acasa cateva zile, atunci ca sunt cu gandul la ei, mi se face dor de ei”, a declarat Georgiana.

Tatal nu are un loc de munca stabil, insa munceste cu ziua prin sat pentru a le asigura masa copiilor sai. Numai putin de 12 paini se consuma zilnic in casa familiei Vacaru.

Publicitate

„Daca Dumnezeu ne-a binecuvantat, ne-a dat atatia copii, El ne da putere sa ii crestem. Chiar daca multi isi pun semne de intrebare, cum se descurca, fiecare isi alege, cati vrea.”

Cei doi soti considera ca cei mici sunt un dar divin si nu regreta faptul ca au o familie atat de numeroasa.

Familia locuieste intr-o casa cu opt camere, iar pentru a avea loc de dormit toti copiii, ei au apelat la paturile suprapuse. Parintii isi doresc ca toti copiii sa aiba rezultate bune la scoala si ii verifica rand pe rand la teme.

Dintre cei 20 de copii ai familiei, cinci au plecat deja de acasa si sunt pe picioare lor. Trei sunt la munca in Anglia.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.