NOSFE si-a presimtit moartea? „La fix trei luni, n-ai cum”

Decesul lui Nosfe, fondatorul si membru al trupei Satra Benz, a creat tot felul de teorii printre cei care l-au cunoscut si apreciat.

Desi Nosfe a murit din cauza unui infarct, in mod absolut neasteptat, multi spun ca artistul si-a atras moartea. In urma cu cateva luni, rapper-ul posta niste clipuri video si fotografii pe pagina sa de Instagram prin care anunta, intr-un mod morbid, relansarea trupei Satra Benz.

„Fa, de ce tot zici c-am murit!?”, a scris Nosfe in descrierea postarii macabre de pe 16 iulie.

Apoi, fix trei luni mai tarziu, pe 16 octombrie, artistul chiar a murit. Coincidenta stranie a fost sesizata de multi dintre urmaritori. Unii sunt de parere ca totul a fost premeditat, altii spun ca si-a atras moartea prin acea postare.

„16 iulie-16 octombrie”, a constatat un internaut.

La randul sau, un alt urmaritor a spus ca si-a atras moartea folosind acele simboluri morbide. „Sa te mai joci cu simbolisme de genul “in gluma”…nu cred ca sunteti constienti cat rau atrageti cu simboluri morbide gen cap de mort, sicrie si trandafiri negri etc. Ce sa mai zic de cuvintele negative pe care le folositi zi de zi. Atrageti ori boli ori moarte. De ar sti mai multi tineri asta, nu ar mai purta tricouri si esarfe cu cap de mort si nu si-ar mai tatua tot felul de demoni pe ei. RIP Nosfe…”, a scris un alt prieten virtual.

„Daca cobesti”, „Sa va mai drogati……”, „Zice 16 in postare…. Nu e predict, e premeditare…n-ai cum…”, „omul chiar a intrebat si a raspuns la aceeasi data”, „Baaa, a presimtit ca va muri”, au spus alti fani de-ai lui Nosfe.

Un alt lucru straniu observat de urmaritori este coincidenta legata de numarul 16. „Dubai lansata pe 16 august 2017, postere acum de pe 16.07.2022 mort pe 16.10.2022 ori universi ori un semn important. Drum lin printre stele, legenda”.