Neti Sandu, horoscop pana pe 22 ianuarie 2023. Castiguri mari pentru trei zodii, le pune Dumnezeu mana in cap

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Vezi daca trage norocul la tine.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – BERBEC

O sa aveti parte de niste reusite, castigati bani, prestigiu, vi se recunosc niste merite, o sa faceti progrese la slujba, in cariera, o s-aveti si succes.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – TAUR

Noutati pe mai multe planuri, si o sa va ganditi si la locuinta, printre altele. Sa vedeti daca s-o schimbati sau sa va apucati de o renovare, de niste reparatii, reamenajari.

Publicitate

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – GEMENI

Or sa va ia prin surprindere niste vesti, pot fi confirmari, ca vi s-au aprobat niste cereri legate de serviciu, sau de bani, ca poate ati cerut un imprumut la banca.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – RAC

Puteti negocia un contract si sa va argumentati cerintele, poate mai lasa si ceilalti din pretentii si sa ajungeti la o intelegere.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – LEU

Se poate sa luati niste bani si sa va platiti darile majore si cu ce ramane sa mai iesiti pe undeva la socializare pentru o stare de spirit mai supla.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – FECIOARA

Se poate sa va gasiti de lucru afara, in tara sau in strainatate, ori poate va duceti la studii, ori ca sa-i insotiti pe copii la niste scoli.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – BALANTA

O sa interactionati cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna la ceva care sa va aduca bani si glorie, c-ati batut pasul pe loc in ultimul an si e momentul sa faceti progrese.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – SCORPION

Se observa succes, castiguri, intrati intr-o alta etapa profesionala si o sa munciti in continuare sa va mentineti la inaltime, c-aveti o energie debordanta.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – SAGETATOR

O sa dati drumul comunicarii la alt nivel, ca sa va faceti cunoscute ideile, strategiile, sa va ia lumea si mai in serios, ca aveti priza la public

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – CAPRICORN

E posibil sa va asezati si voi la casa voastra si sa va reamenajati interiorul, poate va extindeti, luati o locuinta mai spatioasa.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – VARSATOR

Poate va bate gandul sa demarati niste studii sau sa petreceti mai mult timp lecturand, ca sa va destindeti, c-ati stat prea multa vreme incordati.

Horoscop saptamanal 16-22 ianuarie 2023 – PESTI

Or sa va parvina niste bani si o sa-i gestionati cu cap sa v-ajunga pentru toate cheltuielile din perioada asta, ca rezervele s-au dus odata cu sarbatorile.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.