Neti Sandu, horoscop 7-13 noiembrie 2022. Trei zodii isi schimba destinul. Vesti bune si castiguri neasteptate.

Horoscop 7-13 noiembrie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – BERBEC

Va puteti asocia cu o echipa ca sa va relansati pe o piata de succes si o sa va asigurati banii cu care o sa acoperiti cheltuielile acestui sfarsit de an.

CITESTE SI „Decembrie de aur”: Zodiile care au toate sansele sa se imbogateasca pana la sfarsitul anului 2022

Publicitate

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – TAUR

O sa puteti recupera niste bani si sa faceti toate platile, ca vreti sa incepeti ceva nou, dar pe un teren curat, fara datorii, si o sa reusiti.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – GEMENI

Se poate sa fie multa munca si sa va dati peste cap sa-i impresionati pe sefi, pe beneficiari, ca e un zor nebun, poate trebuie incheiata situatia.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – RAC

Apar niste cheltuieli pe care nu le aveati in calcul, dar o sa stiti cum sa va descurcati, fara sa se dea tot bugetul familiei peste cap, ca sunteti niste oameni chibzuiti

CITESTE SI: Horoscop vedic pentru anul 2023. Va fi o noua etapa, o noua viata, schimbari rapide si in bine pentru cateva zodii.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – LEU

O sa faceti un efort financiar sa luati cate ceva nou, util si frumos pentru casa, si sa reorganizati un pic spatiul, sa puteti si lucra si invata de acasa.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – FECIOARA

O sa aveti succes la scoala, o sa asimilati bine materia, o sa va descurcati la teste, la examene, o sa treceti cu bine de interviu, daca vreti sa va luati alt serviciu.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – BALANTA

Sunt plati de facut si cum n-aveti chef de restante o sa faceti tot posibilul sa va achitati de obligatii, ca sa va ramana bani si de plimbare, distractie.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – SCORPION

Sunt o serie de activitati la care o s-aveti si voi o contributie, ca sa se vada experienta acumulata, talentul innascut, si-o sa vi se multumeasca pentru tot ce faceti.

CITESTE SI: Ce aduce Luna Plina sangeroasa si eclipsa totala de luna din 8 noiembrie la toate semnele zodiacului 

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – SAGETATOR

Se poate sa negociati un contract care v-ar asigura un venit constant pe o durata mai mare de timp si o sa va mearga chiar bine c-o sa dati de oameni seriosi.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – CAPRICORN

Le-ati ramas datori unor oameni cu niste raspunsuri, in scris sau verbale, poate trebuie sa va dati acordul pentru un contract care v-ar aduce bani.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – VARSATOR

Lucrurile pe care vi le-ati dorit de mult se pot intampla si o sa va uniti fortele cu ale unor oameni care pot sa tina pasul cu voi la treaba si sa aiba si idei stralucite.

Horoscop saptamanal 7-13 noiembrie 2022 – PESTI

Vi se ofera prilejul sa va puneti in valoare niste calitati si sa va lansati intr-o noua aventura profesionala, ca e momentul vostru de afirmare.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.