Naomy a murit! Cantareata avea doar 47 de ani

Naomy, cantareata transgender care a participat la Selectia Nationala a Romaniei pentru Eurovision, a incetat din viata la varsta de 47 de ani, in urma unui AVC.

Naomy, cunoscuta cantareata transgender, a murit la varsta de 47 de ani. Vestea tragica a fost confirmata de catre o persoana apropiata, in urma cu scurt timp.

„Cu inima grea, va anunt ca NAOMY a trecut in liniste in cursul serii de azi 19 Aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in Romania si vom pastra amintirile frumoase alaturi de noi. Sentimentele noastre de compasiune si sustinere sunt alaturi de familia si cei dragi
Odihneste-te in glorie Regino”, a scris Antonella, prietena sa, pe Facebook.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Cine a fost Naomy:

Naomy a fost o cantareata, compozitoare si actrita transgender din Romania. Ea s-a remarcat prin numeroase aparitii la concursuri muzicale si a obtinut 75 de premii din cele 103 participari. In 2014, notorietatea ei a crescut odata cu participarea la Selectia Nationala pentru Eurovision cu piesa „Daca tu iubesti”, compusa de Rares Borcea si scrisa de Jimi Laco.

A avut o copilarie dificila. Abandonata de parinti la doar trei zile de la nastere, a crescut intr-un orfelinat din Ludus, unde a ramas pana la varsta de 15 ani. De la o varsta frageda a manifestat o pasiune pentru muzica. A studiat la Scoala Populara de Arta, la sectia de canto, din Targu Mures. In 1992, s-a mutat in Bucuresti, unde si-a continuat cariera in muzica.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.