Monica Pop AVERTIZEAZA: „Ne facem rau singuri! E o gafa monumentala!”

Medicul Monica Pop a spus cum putem evita problemele de vedere care pot fi cauzate de purtarea incorecta a ochelarilor de soare.

Monica Pop, despre consecinte:

”Nu sunt adepta ochelarilor de soare daca nu e nevoie, si nevoie au persoanele cu fotofobie.

Publicitate

Daca ii purtam fara sa avem nevoie, ne facem rau singuri, pentru ca vom dezvolta o dependenta de acestia.

Publicitate

Sunt si parinti care nu intreaba si pun copilului ochelari de soare.

Copiii nu au nevoie de ochelari de soare, cu exceptia situatiilor in care sufera de fotofobie.

E o gafa monumentala,” a avertizat medicul Monica Pop, intr-o emisiune realizata de site-ul doctorulzilei.ro.

Monica Pop, cum sa alegem ochelarii se soare

„Daca va numarati printre cei cu fotofobie (sensibilitate la lumina), de un singur lucru trebuie sa tineti cont atunci cand va alegeti ochelarii de soare: sa vedeti cu ei pe nas, la fel de bine ca fara. Pretul, firma, nu conteaza”, a mentionat medicul Monica Pop.

Medicamente care pot duce la orbire.

Pastilele cu cel mai mare risc sunt anticonceptionalele, inclusiv cele de noua generatie.

”Singurii care le recomanda in continuare sunt ginecologii, fara a lua in calcul ca riscul de accidente cerebrale e foarte mare atat in cazul persoanelor cu probleme vasculare, tromboze, cat si in cazul femeilor sanatoase. Din 100 de femei, cinci pot experimenta aceste efecte”, avertizeaza oftalmologul.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.