Monica Davidescu, sotia lui Aurelian Temisan, primele declaratii despre sarcina pierduta in urma cu ceva timp

Monica Davidescu si Aurelian Temisan au o casnicie frumoasa de ani buni. Cu toate astea, cei doi au decis sa isi tina mariajul departe de ochii curiosilor.

Monica Davidescu ar 50 de ani si este o persoana cat se poate de discreta, la fel ca si sotul ei, Aurelian Temisan. Cei doi au impreuna o fata, pe nume Dora si traiesc o frumoase poveste de dragoste departe de lumina reflectoarelor.

Drama traita de Monica Davidescu

In cel mai recent interviu acordat, sotia lui Aurelian Temisan si-a deschis sufletul si a vorbit despre cel mai dureros moment din viata sa.

Publicitate

Dora, fiica celor doi si-a dorit foarte mult un fratior sau o surioara, iar parintii ei au incercat sa ii indeplineasca marea dorinta. Din pacate insa, finalul nu a fost unul prea fericit.

Monica Davidescu a recunoscut ca a pierdut o sarcina, dupa ce a nascut-o pe Dora. Acela a fost momentul in care sotia lui Aurelian Temisan si-a dat seama ca trebuie sa ii fie recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ceea ce i-a oferit pana acum.

Articolul continuă după reclame

”Am pierdut o sarcina, (dupa ce o aveam pe Dora), nu a fost sa fie, nu a fost sa se dezvolte pana la capat, s-a oprit la 8 saptamani de evolutie si asta a fost.

De aceea, si la indemnul medicului, mi-am zis: multumeste lui Dumnezeu si pentru ce ai si pentru ce nu ai!”, a declarat Monica Davidescu pentru Impact.

Monica Davidescu a vrut sa adopte un copil

Dupa nefericita intamplare, cei doi au ajuns la un medic specialist, care le-a spus ca nu au probleme medicale si ca oricand s-ar putea intampla minunea.

Au avut momente in care si-au dorit sa aiba chiar si un copil, insa in final, Aurelian Temisan si sotia sa au decis sa lase totul in grija lui Dumnezeu.

”De aceea sunt cu Dumnezeu inainte, pentru ca fata a venit la momentul potrivit si ne-a implinit ca familie, ca oameni, ne invata despre generatia ei, noi invatam o data cu copilul o multime de lucruri noi”, a mai spus actrita.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.