Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 5 februarie 2023. Taurii incep o viata noua, Racii au protectie divina, Sagetatorii dau lovitura

Horoscop rune pana pe 5 februarie 2023. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare.

Berbec

Berbecul sa ramana acasa, in asteptarea unei schimbari foarte importante si cat de curand. Dar schimbarea aceasta obliga Berbecii sa fie pregatiti, sa nu ii ia ceva prin surprindere, pe nepregatite.

Taur

Taurii sunt pregatiti deja sa inceapa o viata noua, un fel de revigorare sau renastere in planul disponibilitatilor, atat fizice, cat si psihice. Deci incep sa le vina boii acasa, cum se spune.

Gemeni

Gemenii au o saptamana mai cu suisuri si coborasuri, deci atentie la sanatate, la discutii mai putin principiale, ca aveti obiceiul sa intaratati. Astrele va indeamna sa aveti forta, putere si tarie o saptamana, ca toate lucrurile trec, nimic nu dureaza. Fiti rezistenti si puternici, ca se rezolva in final.

Rac

Racul are o surpriza: e protejat. Pentru ei urmeaza o saptamana de protectie divina, deci pot sa faca toate micile nazbatii, cu credinta ca Dumnezeu nu ii va trage la raspundere si nici ceva rau nu li se intampla.

Leu

Leii sunt sfatuiti sa aiba mare grija la cum abordeaza problemele care ii intereseaza, deci schimbati tactica. Daca problemele care sunt pregnante vor fi dragostea si legaturile, fiti atenti.

 Fecioara

Fecioara vine cu o surpriza: nu ati putea voi sa aveti mai multa rabdare si sa nu fortati mana norocului, pentru ca se spune ca surprizele placute intotdeauna sunt facute numai pentru persoanele care stiu sa astepte. Deci asteptati, si nu grabiti lucrurile, ca daca fortati mana norocului, nu veti castiga nimic.

Balanta

Balanta a avut o saptamana complicata pana acum, acum urmeaza o saptamana si mai complicata. O mica batalie apare si trebuie sa nu va ingrijorati pentru ca, chiar daca veti duce batalia aceasta, tot voi veti castiga in mod sigur.

Scorpion

Scorpionii sunt mobilizati sa-si foloseasca toate fortele pe care le au pentru a-si consolida pozitia lor, pentru ca au uitat se pare sa spuna pe ce loc stau si la serviciu, si acasa, dar si in societate si numai asa vor avea castig de cauza.

Sagetator

Sagetatorii dau lovitura si se produce un salt calitativ rapid in existenta lor. Deci, inseamna ca sageata voastra se duce la fix.

Capricorn

In schimb, Capricornul tot cu gandul la plecare. Astrele va anunta o calatorie si acest lucru este foarte posibil.

Varsator

La Varsatori, fertilitate si belsug, dragoste cu nabadai. Peste putin timp, visele voastre se implinesc.

Pesti

La Pesti, a aparut un mesaj dublu, ca e zodie dubla: sunt sfatuiti sa se relaxeze. Apoi, lasati grijile negre, sumbre, pentru ca cineva foarte apropiat are o sanatate extraordinara, deci nu va faceti probleme pentru starea lui de sanatate.