Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 20 august 2023. Gemenii dau lovitura, Varsatorii afla un adevar care le va marca definitiv viata.

Horoscop rune pana pe 20 august 2023. Numerologul Mihai Voropchievici, la Fanatik.ro, prezentat previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Afla la ce trebuie sa te astepti.

BERBEC

Prima zodie a horoscopului european e pe punctul sa se mute din casa sau din serviciu. Berbecul va actiona foarte favorabil pentru el intr-o problema care il preocupa. Mutarea poate sa fie si dubla, adica sa schimbe si locuinta, sa schimbe si locul de munca. Doar el va decide care este cea mai importanta problema care il preocupa in momentul respectiv.

TAUR

Taurul are o saptamana in care vrea sa fie el cu el, el cu gandurile lui, sa fie linistit, sa aiba o perioada de repaos. Cu alte cuvinte, se va inconjura de o aura de minister. E foarte recomandat ca in perioada urmatoare, de saptamana urmatoare, rudele, prietenii, ceilalti care sunt in jurul unui nativi din Taur sa-l lase pe cat e posibil si sa nu vina sa il zgandareasca cu diferite intrebari sau sa-l sune sa-i ceara pareri pentru ca nu va va raspunde. E saptamana lui de liniste si de retragere in meditatie.

GEMENI

Gemenii au o saptamana foarte buna pentru ca vor da lovitura si se va produce un salt si calitativ si rapid in existenta lor. Deci e o saptamana in care Gemenii dau lovitura si e un lucru bun.

RAC

Racii, in schimb, sunt sfatuiti sa aiba rabdare, sa nu forteze mana norocului. Toate surprizele placute sunt pregatite doar pentru cei ce stiu sa astepte, asa ca, nativilor Racusori, incercati sa aveti rabdare pentru a obtine niste rezultate nu bune, ci foarte bune.

LEU

Leul are o saptamana cu un mesaj dublu. In primul rand e sfatuit sa se detaseze de tot ce-l inconjoara. Sa se relaxeze si sa nu isi faca griji in legatura cu cineva foarte apropiat, caci acea persoana se bucura de o sanatate excelenta in saptamana viitoare.

FECIOARA

Fecioarele sunt sfatuite sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte, foarte importante. Orice schimbare, daca le-a luat pe nepregatite, s-ar putea sa nu le prea convina.

BALANTA

Balantele sa stie ca e aproape o certitudine ca o persoana care se gandeste la ele le va trimite niste cadouri minunate saptamana viitoare.

SCORPION

Cat despre Scorpioni, acestia trebuie sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore in urmatoarele sapte zile. Schimbarile pot veni pe 14, 15 sau 16 august 2023, cam pe la jumatatea saptamanii.

SAGETATOR

Sagetatorul a avut destule framantari, a trecut si prin niste perioade de suisuri si coborasuri. Pot gasi cheia rezolvarii problemei lor doar angajand o discutie sincera cu cineva din familie.

CAPRICORN

Capricornul, in saptamana 14-20 august 2023, e sfatuit sa dea la o parte toate grijile, problemele si necazurile in urma si sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna, caci lucrurile bune vin si pentru ei. Varsatorii vor afla, foarte curand, un adevar important ce le poate marca definitiv existenta. Viata lor poate fi schimbata de informatia pe care o descopera.

PESTI

Pestii au la orizont o dragoste noua, fierbinte, pasionala. Ceva frumos li se anunta nativilor de apa din 14 pana pe 20 august 2023.