Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 29 aprilie 2024. Trei zodii sunt pe cai mari; Taurii, Scorpionii si Sagetatorii. Divinitatea a pregatit ceva unicat pentru ele

Horoscop pana pe 29 aprilie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare. Sa aflam ce spune maestrul runelor.

Berbec

Au parte de cartea neutra Triunghiul, care simbolizeaza importanta comunicarii si a schimburilor de idei. Puteti folosi scrisori, telefoane. Puteti face chiar si o deplasare sau o reuniune de familie. Cartea va obliga undeva sa incepeti sa comunicati intens.

Taur

Taurul are cartea Orizontul, fiind o carte foarte buna. Are parte de o saptamana in care este stapan pe situatie. Are succes, reusita, inainteaza usor, dar in siguranta si are un echilibru bun. Taurii ar putea sa faca o calatorie in strainatate, unde ar putea sa descopere si pasiuni.

Publicitate

Gemeni

Gemenii au o carte neutra. Aceasta noua saptamana va fi cu receptivitate, cu rabdare, cu dragoste, cu secrete dezvaluite si cu fecunditate. Se anunta chiar o intalnire calduroasa. Situatia va evolua lent dar in secret.

Rac

Are o carte negativa din cauza faptului ca o anumita situatie il bulverseaza. De aici apare furia, disputele, orgoliul e ranit si e foarte nervos. Daca exista un parteneriat cu suisuiri si coborasuri, ruptura dintre cei doi membri poate sa fie chiar violenta.

Leu

In aceasta saptamana sunteti pusi in situatia in care trebuie sa faceti o alegere, dar va paste ezitarea, indoiala. Sunteti nelinistiti si dati dovada de dualitate. Creati rivalitate cu persoanele din jur care posibil au aceleasi interese cu voi. Inainte de a reactiona trebuie sa reflectati de doua ori.

Articolul continuă după reclame

Fecioara

Va avea loc sfarsitul unei situatii. Deja la voi transformarea se impune pentru ca apeland la aceasta transformare aveti doua sanse. Sa sfarsiti ce ati avut inainte, chiar daca a fost un esec. Sfarsitul acestei situatii este conditionat de faptul ca sunteti nevoit sa acceptati o schimbare in profunzime. Un alt loc de munca, un alt teritoriu, o alta tara.

Balanta

Numarati firele de nisip din clepsidra. Aveti parte de o carte instabila, cand buna, cand rea. Pasiune, posesivitate, gelozie, importanta pentru manevrare de bani. Undeva pentru cei care nu au obligatii poate sa apara o intalnire pasionala in care atractia fizica primeaza. Veti avea parte de raporturi fizice deoarece dorinta este dorinta unor suflete inlantuite.

 Scorpion

Are cea mai buna carte, Soarele. Fericire si reusita. Va veti afirma. Va vor fi recunoscute toate meritele. Clarificati fericit o situatie mai instabila. Dati dovada de mare vitalitate si aveti succes in tot ceea ce va preconizati voi sa reusiti. Marea dragoste este undeva la orizont. Urmeaza o intalnirea sentimentala pe curand.

Sagetator

Aveti parte de protectia foarte puternica a unei personalitati asupra dumneavoastra. Un suflet generos va ia sub aripa lui ocrotitoare. Nu va faceti probleme. Fiti increzatori. Sunteti pe calea cea buna.

 Capricorn

In aceasta saptamana aveti forta activa, dominati situatiile si sunteti plini de dinamism si combativitate. Aveti o energie benefica bine canalizata ceea ce duce la reusita. Raporturile voastre pasionale sunt la cote ridicate. Aveti forta de atractie fizica si magnetica.

 Varsator

Schimbari rentabile. Sentimente altruiste, pozitive. Aveti parte de o vizita in care veti cunoaste o persoana importanta. Veti face primul pas si va indreptati catre cineva care in perioada urmatoare ar putea fi un partener pe placul vostru.

Pesti

Trebuie sa demarati o actiune noua. Este inceputul in ceea ce voi v-ati decis profesional. Aveti si o energie combativa si va puteti relansa relatia. Daca sunteti singuri, aveti energia pozitiva de a consolida o viitoare relatie.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.