Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 20 mai 2024. Vesti fabuloase pentru Berbeci, Gemenii au reusite, protectie divina pentru Sagetatori

Horoscop pana pe 20 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare.

 Berbec

Berbecul are o carte pozitiva, deci renastere, reinnoire, sens benefic al tuturor lucrurilor din jurul tau, dorinta de libertate. Te poti salva dintr-o situatie dificila. Vesti, cineva drag voua se intoarce acasa.

Taur

Sunteti stapan pe situatie in saptamana urmatoare. Aveti parte, intr-o calatorie, chiar in strainatate, de o descoperire pasionala, asa ca veti inainta cu siguranta, deoarece aveti succes, reusita, iar aceasta reusita se va repercusiona si asupra locului de munca.

Publicitate

 Gemeni

Gemenii au o carte excelenta. Orice intreprinde-ti in saptamana urmatoare se intampla sa aiba reusita exceptionala si, in final, un deznodamant fericit al unei situatii.

 Rac

O schimbare de situatie benefica in saptamana urmatoare. Se anunta deplasari, intalniri, iar sansa este de partea voastra.

 Leu

Dominati situaţia, aveti forta activa, aveti o energie bine canalizata, sunteti combativa si in tot ceea ce intreprindeti, inclusiv in raporturile pasionale aveti reusita datorita fortei de atractie fizica si magnetica pe care o emanati in saptamana urmatoare.

 Fecioara

Veti cunoaste un tanar, veti avea energia combativa, va veti lansa intr-o noua legatura si daca va doriti cu adevarat aceasta noua legatura, relatia voastra se va relansa, dar evitati pasivitatea.

Articolul continuă după reclame

 Balanta

Inceputul unei noi actiuni, o activitate profesionala noua va aduce reusita, dar si o realizare materiala importanta.

Scorpion

Importanta comunicarii si a schimburilor de idei, o scrisoare, un mail, un telefon, un SMS, o deplasare, toate vor conduce in final la o reuniune de familie. O atractie mai mult intelectuala decat fizica va pune pe ganduri. Trebuie sa vorbiti, deoarece dialogul va juca un rol important in noua dumneavoastra relatie.

Sagetator

O protectie foarte puternica in saptamana urmatoare, ca e divinitatea, ca e o persoana cu o forta si o influenta extraordinara, totul va determina sa fiti increzator, deoarece saptamana urmatoare, cu ajutorul exterior, sunteti pe calea cea buna.

Capricorn

Inainte de a face o alegere o ezitare, indoiala, dualitate, neliniste, chiar si cu rivalitate cu cei din jur, daca nu-i accepta ideile. Asa ca in saptamana urmatoare trebuie sa reflectati inainte de a actiona. Şi nu mai fiţi Gica Contra ca a trecut Sfantul Gheorghe!

Varsator

Işi ia elanul si continua zborul spre prietenie, spre sentimente altruiste si pozitive. Sunteti stapaniti de influxuri benefice. Vin o multime de schimbari rentabile si datorita intoarcerii cuiva drag dumneavoastra. O vizita, iar relatiile amicale le priviti cu multe dragoste si cu mult interes. Prietenii vor juca un rol important in evolutia unei relatii urmatoare.

Peşti

Fericire si reusita! Va afirmati, va sunt recunoscute toate meritele, clarificati fericit o situatie ambigua, aveti mare vitalitate. Succes in arta, daca va ocupati de asa ceva, si creativitate in general. In dragoste, pentru cei necasatoriti, fara obligatii, la orizont apare marea dragoste. O intalnire sentimentala in curand.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.