Mihai Voropchievici, de ce este bine sa pui sare la colturile casei: „Dupa sapte zile, trebuie sa o maturi, dar nu oricum”

Mihai Voropchievici a spus in emisiunea „Adevaruri ascunse” despre motivele pentru care este bine sa pui sare la colturile casei.

De asemenea, acesta sustine ca dupa 7 zile, sarea trebuie maturata. Dar nu oricum.

„Pune cate o lingurinta in fiecare colt al casei. Lasa sapte zile. Sare mare, grunjoasa. Incepi sa pui de la intrare pentru fiecare colt si cand dai afara sarea dupa sapte zile, o iei cu o matura noua, de pai, nu de plastic si iei de la cel mai indepartat colt si pana la usa.

Publicitate

Le-ai strans pe toate in faras, pe care le vei pune la toaleta, nu la cosul de gunoi, pentru ca sunt captatoare de energii,” sustine Mihai Voropchievici.

Publicitate

Mai mult decat atat, Mihai Voropchievici dezvaluie un alt secret: Bagi jumatate de matura in afara, jumatate in casa si spui: „Afara din casa mea energii negative”, a povestit specialistul.

Alte obiceiuri care te scapa de ghinion

Pe langa sare, Mihai Voropchievici a spus ca este bine sa folosesti cristalele de protectie. Se spune ca acestea atrag energiile negative, bunastarea si belsugul in casa. Un exemplu de piatra pretioasa care alunga ghinionul este cristalul de cuart.

„Ca sa ai belsug, sa fii protejat si de hoti si de ochi rai, presari sare pentru bunastare pe pragul usii, la intrare. Sunt oameni care mai pun si sub covorasul de la usa. O alta superstitie spune ca, daca te muti intr-o casa noua, ar fi bine sa fie intr-o zi de vineri sau sambata, ori intr-o zi ploioasa. Fiecare picatura de ploaie reprezinta o moneda care pica, deci esti norocos. Imi tot spunea cineva inainte si am invatat cand m-am casatorit: daca ploua la nunta voastra, sa stiti ca veti fi niste oameni norocosi.”, a declarat Mihai Voropchievici.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.