Mihai Voropchievici a facut anuntul. Zodiile greu incercate pana la 1 noiembrie: „E o furtuna”

Mihai Voropchievici a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care sunt zodiile ghinioniste in aceasta luna. Sa vedem ce spune maestrul.

„In loc sa fie luna cu noroc, cu sansa, octombrie poate sa fie o luna mai putin norocoasa. Practic, ar fi cinci zodii pentru luna octombrie in sufletul carora e o furtuna de sentimente. Ghinionul e mai mult pe latura afectiva, emotionala.

Cinci zodii cu avertizari serioase si pe dragoste, si pe locul de munca, relatiile cu ceilalti, dar si prin modul de a scoate la iveala traumele interioare. E luna a zecea, iar zece e cifra Domnului si atunci e bine sa te mai regasesti intr-o rugaciune, sa ii ceri ajutorul ingerului tau ocrotitor si rezolvarile sunt o multime. Numai cine nu vrea nu poate. Nu exista nu pot, exista nu vreau”, a spus maestrul  Mihai Voropchievici.

Zodiile cu ghinion in octombrie

Rac

La Raci, comunicarea poate deveni dificila, tensiunile pot aparea in cuplu sau in familie din te miri ce si ca sa evite e important sa fie deschisi si sa aiba dialog constructiv. Dar sa faca si ceva schimbari comportamentale pentru bunastarea fiecaruia. Mai ales doamnele sunt cam rigide, iar acest lucru le va afecta pe toate doamnele pe toate planurile. E nevoie sa apelezi la sprijin din partea cuiva apropiat. Sa asculti sfaturile oamenilor in care ai incredere. Practicile benefice ca sa poata persoana sa depaseasca ar fi un pic de meditatie, dar foarte multa activitate sportiva.

Fecioara

La Fecioara, mai putin afectiv apar probleme, cat apar probleme la locul de munca sau mai bine spus in gestionarea timpului, ceea ce duce si la stres, si la anxietate. Prin tot ceea ce face si intreprinde, Fecioara vrea sa fie dependent de ea. Ea sa organizeze, sa planifice, iar in octombrie e un pic de haos in activitatile Fecioarei pentru ca lucrurile nu mai depind doar de ea. Apar intarzieri din partea altor oameni, altor colaborari, sau terte persoane, iar relatiile cu acestia vor avea de suferit. Deci, pentru Fecioara luna octombrie este o luna mai tensionata pe ceea ce inseamna relatii profesionale. Invata sa iti pastrezi cumpatul. E mai greu ca o Fecioara, daca i-ai dat foc la fitil, sa nu explodeze imediat. Ocazia benefica este sa devina mai toleranta si sa isi gestioneze toate aceste momente dificile cu mai multa incredere in fortele proprii. Viata te va pune la incercare si tine doar de tine daca te lasi afectat sau nu. Pentru Fecioare, luna octombrie e o luna cu probe, cu incercari.

Sagetator

Ghinionul se refera la tensiunea crescuta pentru ca te-ai bagat in multe lucruri, vrei sa faci prea multa treaba, iar entuziasmul tau obisnuit incepe sa scada. Pot sa apara stari de oboseala si lipsa de motivatie. Sfatul este sa privesti toate lucrurile in perspectiva. Acorda-ti timp sa te odihnesti, dar sa isi schimbi si modul in care te raportezi la viata. Ce-ti consuma energia cu adevarat: relatia, locul de munca, familia, copiii sau, pur si simplu, lipsa timpului in care tu simti nevoia sa te recreezi. Pentru asta te poate ajuta o discutie de suflet cu partenerul de viata sau cu o prietena sau un prieten apropiat. Ai nevoie sa te deschizi si sa te detasezi de anumite sentimente care au inceput sa mucegaiasca.

Capricorn

Luna octombrie aduce multe dileme si multe incertitudini in viata. Principala provocare va fi sa opreste ceva ce nu iti face bine. Capricornii, de obicei, se baga in niste lucruri si vor sa isi demonstreze ca sunt capabili sa le realizeze, dar in final produce ii produce daune. Incearca sa te potolesti, sa nu iei prea multe proiecte care sa iti consume resursele si care, in final, sa nu duca nicaieri. Sau poate o relatie care nu te mai implineste, nu te mai satisface. Cert este ca astrele te poarta pe un drum final care vine si cu lacrimi, dar si cu un sentiment de eliberare. Va fi greu, dar Capricornul e un supravietuitor.

Pesti

Pentru Pesti pot aparea neintelegeri sau conflicte cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Faptul ca esti foarte emotionala nu te ajuta. Este, in schimb, important sa iti pastrezi calmul pentru a gasi solutiile benefice. Nu incerca si nu cauta, pentru ca ai tendinta de a complica situatii care, in esenta, sunt destul de simple. Nu cauta rezolvarile cele mai complicate pentru ca va fi un haos in viata ta. Daca ai, in schimb, o decizie majora de luat, luna octombrie nu este cea mai potrivita si este recomandat sa o amani cat poti, pentru noiembrie, decembrie sau chiar pentru februarie. De asemenea, abtine-te de la cheltuieli care nu sunt urgente si care, practic, pot fi facute si in alte perioade pentru ca banii ti se vor scurge printre degete fara sa iti dai seama.