Mihai Voropchievici a facut anuntul. Care este cea mai rea luna din acest an pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a anuntat, la Antena 3, care este cea mai rea luna din 2022 pentru fiecare zodie si ce trebuie sa facem.

Berbec

Cea mai mare provocare care vine peste el, cu toate ca anul este bun pentru Berbeci si este promitator, dar luna septembrie vine cu o provocare. Atunci depisteaza ca cei mai buni prieteni l-au mintit. Aveti grija ca se poate ajunge la anumite stari conflictuale.

Taur

In cazul nativilor din Taur totul va merge struna, dar numai pana in luna iunie, iar inceputul verii ii va da viata nativului peste cap. Intotdeauna mergeti pe dreptate si asta va va aduce lucruri bune.

Publicitate

Gemeni

Pentru nativii din Gemeni luna ianuarie vine cu provocari. Aceasta luna va fi putin mai dificila pentru ei si lucrurile ar putea merge mai rau pe toate planurile.

Rac

Racul, in schimb, va avea parte de o primavara tumultuoasa pentru ca desi luna mai se zice ca este una dintre cele mai romantice luni ale anului pentru nativii din Rac nu se intampla sa fiecare atat de romantica. Si nu vor sta prea bine cu dragostea in acea perioada. Vor fi conflicte. neintelegeri. minciuni si chiar infidelitate.

Leu

Leul intra intru nota foarte pozitiva de la inceputul anului, dar pierde usor din elan pentru ca luna iulie va fi destul de coplesitoare si vor fi puse la incercare toate persoanele dragi lor.

Fecioara

Pentru nativii din Fecioara luna august este o luna cu obstacole, cu intarzieri tot ce si-au planificat nu se implineste. Recomandat este sa refaca planurile pentru luna urmatoare, in luna septembrie, sau pana in iulie pentru ca ele isi fac planuri cu bataie lunga. Evitati asadar luna august.

Balanta

Balantele se apropie de Fecioara si la fel luna august va fi o luna cu provocari isi vor pierde echilibrul vietii si ar putea avea si probleme financiare.

Scorpionii

Scorpionii desi si-ar fi dorit o minunata vacanta va trebui sa schimb planurile pentru ca Iulia este o luna mai putin benefica pentru realizarea planurilor. Este o perioada dramatica si probabil vei avea nevoie de putin timp pentru a intelege ceea ce se intampla cu tine.

Sagetatorul

Sagetatorul are luna octombrie care il provoaca. Deci nu luati hotarari in aceasta luna care se anunta a fi devastatoare din toate punctele de vedere.

Capricorn

Capricornii nu stau bine cu finantele luna iunie pentru ca au tendinta de a cheltui pana si ultimul banut. Deci Capricornii tind sa fie mai risipitori, dar numai atunci cand trebuie sa ia pentru altii ca p ei se lasa pe ultimul plan. Cand isi iau ceva pentru ei este sarbatoare.

Varsatori

Varsatorii in luna iulie ar putea avea probleme in dragoste. Poate ca ar trebui sa iei o pauza de la iubire pentru o vreme.

Pesti

Pestii nu se bucura de un an formidabil. Pe parcursul unul octombrie totul va merge prost si vei avea impresia ca toata lumea este impotriva ta.

Astfel, Universul ne pune la incercare si daca nu suntem consecventi cu ceea ce ar trebui sa facem ne va costa scump.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.