Metoda ieftina folosita de jurnalista Octavia Geamanu pentru un ten perfect: „Cu 10-15 lei obtii un ten senzational in 15 minute”

Jurnalista Octavia Geamanu le-a spus doamnelor si domnisoarelor ca isi pastreaza tenul frumos si sanatos cu ajutorul unor masti accesibile la pret, pe care le foloseste la cateva zile.

„Sunt fara tratamente corporale, ca nu am ce sa mai modelez. In schimb, pentru ten si pentru par, aici cred ca ne-ar trebui mult timp sa povestesc ce fac. Pentru ten folosesc o data la 2-3 zile masti dintre acelea cu servetel, cu acid hialuronic, colagen, vitamina C, care se gasesc in orice supermarket. Cu 10-15 lei obtii un ten senzational in 15 minute. O data la 2-3 zile, chiar recomand fiecarei femei de pe planeta sa le foloseasca fara ezitare!

O sa vada diferenta. Sa se tina de ele si sa le foloseasca constant vreo 2-3 saptamani si o sa vada cat de hidratat e tenul si stralucitor, mai ales daca trebuie sa mearga la vreun eveniment”, a declarat Octavia Geamanu pentru Click.ro.

„In goana dupa frumusete, femeile ajung sa fie clone ale altor femei. Desi toata lumea pe planeta stie in momentul in care deschide fb-ul, instagramul ori o revista ca, in realitate, nimeni nu arata perfect ca-n imaginea pe care o prezinta, dorinta de a arata cat mai aproape de perfect devine de multe ori obsedanta. Frumusetea varia pe vremuri de la o regiune la alta, femeile acceptau ca fiecare avea frumusetea ei, ori acum genul acesta de individualitate a disparut.

Exista un sablon pe care cele mai multe il urmeaza. Acelasi nas, aceiasi pometi, aceleasi buze, ba chiar acelasi tip de sprancene, ori chiar si aceeasi dantura ( ma refer la fatete). Ce nefericire profunda trebuie sa existe in adancul cuiva care constant refuza sa afle cine e pentru ca in fiecare zi isi doreste sa fie ca oricine altcineva… Cautarea trebuie sa fie in interior, nu in exterior. De acolo vine echilibrul. Intr-un final, ce-am cultivat, aia culegem”, a scris jurmalista, pe Instagram.