Meteorologii au schimbat prognoza. Cum va fi vremea de Paste

Cum va fi vremea de Paste. Vremea va fi schimbatoare la sfarsitul saptamanii. Potrivit Realitatea, temperaturile sunt in crestere, dar se anunta ploi.

„Avem soare, dupa zile niste destul de tomnatice, temperaturi chiar placute de 18 grade in partea de sud a tarii. De maine se mai strica lucrurile putin pentru ca vom avea ploi pe partea de est a tarii in Dobrogea, in Moldova poate si in estul Munteniei, ploi si ceva vant mai nervos cu rafale de 55 -60 km/ora. Cat despre finalul de saptamana, si el pare sa fie din ce in ce mai cald, cu un maxim vineri, cand am putea avea chiar si 24 de grade,” a spus meteorologul ANM Robert Manta.

Meteoriologu spune ca ne putem astepta la mai multe reprize de ploaie

„Insa in weekendul in care sarbatorim Pastele ar putea fi ceva mai instabil, ar putea fi vorba chiar si de scadere de temperaturi, dar nu foarte drastica, am putea vorbi de temperaturi de la 15 la 20 de grade, adica normala pentru aceasta perioada, dar si dupa amiaza si seara mai ales de reprize de ploaie poate chiar cu tunete si fulgere,” a mai spus Robert Manta.

„Cu siguranta am scapat de iarna. Ploile ne asteptam sa fie reprize izolate, per total pare o vreme destul de buna pentru weekendul urmator, iar singura zi in care ne vom confrunta cu ploi mai intense ar fi cea de maine cand vor fi destul de multe ore. Practic maine in partea de est a tarii, aceste ploi apar sub forma de reprize, mai ales dupa amiaza si seara si pina la urma, dupa 30 de minute de ploaie cred ca ne putem bucura de soare,” a mai spus meteorologul ANM.