Mariana Cojocaru, horoscop 27 mai-2 iunie 2024. Luna va separa apele si va schimba destinele zodiilor

Horoscop 27 mai-2 iunie 2024. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, in cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Stiri, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

Lucrurile sunt asezate cuminte pentru saptamana viitoare, ca la carte. Multi va cunoasteti deja unele previziuni trecute. E important sa lucrati cu mare daruire si aplecare, ca sa puteti tese panza de destin previzionala, sa anticipati niste lucruri. Vom avea Soare in Gemeni, e primul care da startul si creioneaza destinul.

Berbec / Ascendent Berbec

Soarele proaspat intrat in Gemeni, cu progresiile solare pentru saptamana ce va sa vie, activeaza dorul de duca, de socializare, de comunicare. Banii si dragostea la control! Aspecte care tin de karma si lucrurile vor functiona exact in acest sens. Atentie la altii, axa karmica e in Berbec si Balanta. La altii va functiona legea talionului.

Publicitate

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Taur / Ascendent Taur

Soarele a parasit constelatia voastra si s-a instalat comod in Gemeni. Viata voastra cauta conotatii noi, pivotale si justificative. Reperele pivotale sunt de ordin financiar. Bani pentru trai zilnic la unii, anumite tranzactii, investitii la altii. Unii isi pot schimba si adresa din buletin, apar niste reglari de conturi, in anumite situatii. Cert este ca multi pot sa foloseasca banii si sa investeasca in ei, poate in sanatate sau in dragoste, care trece prin stomac.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Soarele in Gemeni, Venus in Gemeni anunta o saptamana cu aspecte suta la suta noi si originale, din punct de vedere astrologic. Jupiter in Gemeni e in cadere, deci ce era saptamana trecuta nou la Taur va deveni noutate la voi. Un fel de predare de stafeta, de ruleta ruseasca pentru altii care incearca sa isi testeze capacitatea de seductie. Tine de fiecare in parte. Unii pot avea anumite probleme pe relatia cu cineva, autoritatile, justitia, constiinta.

Articolul continuă după reclame

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Rac / Ascendent Rac

Progresiile solare vin cu un soi de avertisment, iar la unii cu un ultimatum: sanatatea la control! E important sa fiti atenti la relatia cu traditia, cu glia, cu plantele de leac. Din punct de vedere astrovibrational, energia dvs poate sa fie afectata. In momentul in care vorbim despre o triada, om-natura-univers, de alta triada la fel de importanta (tu-traditia-glia) si cu plantele de leac, apare alta triada la fel de importanta. Relatia cu natura, eliminarea energiei negative si atragerea celei pozitive din Univers suna foarte frumos si indica niste cai pur teoretice. Cu astrograma personala veti intelege care sunt caile de evolutie si de corectare vibrationala pe sanatate, pe organism, unde pot aparea pete pe aura.

Leu / Ascendent Leu

Va aduceti aminte vechiul dicton cu „aici sunt banii dvs?” Deci, ce faceti, unde sunt? Sapati adanc pentru talanti pentru ca saptamana are un dicton clasic, gen verset. Unii trebuie sa investeasca in sanatate pentru ca este musai si aici e vorba de investigatii si terapii complementare, purificare cu apa de izvor, sauna etc.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 mai-2 iunie 2024 Fecioara / Ascendent Fecioara

Trebuie neaparat sa eliminati energia negativa acumulata, pentru ca e mare bai! Nu puteti sa functionati altfel, nu puteti munci, nu puteti face bani. Parca acum, mai mult ca niciodata, este nevoie de a fi constienti, constiente, ca organismul are nevoie de principii noi, de functionare. Va doriti sa traiti in dragoste, nu razboi. Nu aveti nevoie de conflicte.

Balanta / Ascendent Balanta

Un mare secret previzional: inca e bine, la unii nu va fi! Profitati si rezolvati chestiuni restante, va fi mai greu cu cat inaintati in saptamanile si lunile ce vin. Vor aparea anumite blocaje karmice pe care nici cu gandul nu le banuiti, inca. Incercati sa va mobilizati acum, sa fiti eficienti, sa rezolvati ca pana vine aspectul respectiv, el sa fie mai detensionat. Sa nu aiba un impact prea mare.

Scorpion / Ascendent Scorpion

Opozitia Lunii cu Mercur si Uranus, apoi cu norocul divin, face selectie intre cei care tuna si fulgera, de la aspectul two malefic kisses, si cei care isi pot vindeca ranile. Este un aspect karmic important.

Sagetator / Ascendent Sagetator

Se agita spiritele in paradisul conjugal unde sunt asocierile, parteneriatele, colaborarile cu folos. Depinde de voi. Daca va doriti sa stati retrasi, izolati, tot va veni o zi in care veti fi aruncati in arena. Intr-o forma sau alta, metaforic vorbind, trebuie sa fiti pregatiti.

Horoscopul complet, pe playtechstiri.ro

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.