Categories: Uncategorized

Mama soferului dubitei din accidentul cu sapte morti de la Iasi, declaratie cutremuratoare: “Are doua fetite. El a ramas fara tata la 9 ani”

Mama soferului din dubita zdrobita de camion, in accidentul cu sapte morti de la Iasi, a facut declaratii cutremuratoare. Femeia spune ca fiul ei are doua fetite de 6 si aproape 11 ani care inca nu stiu ca tatal lor a murit.

Constantin Pralea era la volanul dubitei in care se aflau alti cinci muncitori. Toate persoanele au decedat in accidentul produs pe DN 28 Iasi-Targu Frumos, in zona localitatii Sarca. De asemenea, in accident a murit si soferul TIR-ului care ar fi provocat tragedia.

Mama soferului a marturisit ca acesta a avut o copilarie grea, dupa ce a ramas orfan de tata la noua ani. Acum, si fetitele lui sa creasca fara tata.

Publicitate

”Are doua fetite. Nu stiu cum or sa reactioneze, cum o sa le zic. Sunt in casa la mine. E o mare tragedie. E ceva dezastru. (…) Avea planuri de viitor. El a ramas fara tata la 9 ani si se gandea sa isi faca si el un rost, sa nu ramana copiii lui asa ca el, necajiti. Si uite ce s-a intamplat”, a marturisit femeia.

Mama lui Constantin Pralea a mai spus ca tinerii din dubita, care au murit alaturi de el in accidentul de la Iasi, au fost ajutati de el sa se angajeze in constructii, ca sa castige un ban.

”Ii ajuta pe toti. Cand apela cineva la el, se ducea la orice ora. I-a angajat sa ii ajute pe toti. Zicea hai sa munciti cu mine”, a mai spus femeia, potrivit Observator.

Cum s-a produs accidentul cu sapte morti din judetul Iasi

Potrivit primelor informatii, autocamionul ar fi pierdut controlul directiei intr-o curba, cel mai probabil din cauza vitezei, si a lovit ambulanta. Apoi a pierdut complet controlul si a intrat frontal in autoutilitara care venea in spatele ambulantei.

Atat autoutilitara, cat si ambulanta circulau regulamentar.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Izvorul Tamaduirii, sarbatoare mare in Saptamana Luminata. Ce sa nu faci niciodata in aceasta zi

Izvorul Tamaduirii 2024. Crestin-ortodocsii sarbatoresc in Vinerea Luminata Izvorul Tamaduirii. Sarbatoarea ii este inchinata Maicii…

3 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 10 mai 2024. Se intoarce foaia. Trei zodii trec prin schimbari radicale la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. Fiecare zi aduce cu sine noi provocari si oportunitati. Iata ce…

19 ore ago

Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor straluci si vor avea parte de momente deosebite.

Horoscop 9 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 9 mai 2024. Trei zodii sunt puse la zid de astre, iar doua primesc daruri ceresti.

Sfatul zilei de Joi. Pentru a obtine rezultatele dorite, nu se poate sta pe loc…

o zi ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti bune pentru patru zodii, totul merge ca pe roate

Horoscop 8 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 8 mai 2024: Ziua minciunilor si a inselaciunilor

Sfatul zilei de miercuri. Astrologul avertizeaza ca este ziua in care poti sa cazi in…

2 zile ago