Mama patronului statiei GPL de la Crevedia, primele declaratii: „Uitati-va la mine, asa arata o…”

Petra Doldurea, mama proprietarului statiei GPL din Crevedia, a rostit primele cuvinte in legatura cu drama in care 56 de indivizi au suferit rani si doua persoane si-au gasit sfarsitul.

Doamna Petra Doldurea, sotia primarului din Caracal, a adoptat o abordare neobisnuita cand a fost intrebata despre tragicul incident petrecut la Crevedia, incident care a dus la pierderea a doua vieti si ranirea a 56 de oameni.

Familia Doldurea detine o avere semnificativa. Primarul si sotia sa locuiesc intr-o cladire cu o suprafata de aproape 400 de metri patrati. In timpul exploziilor de la Crevedia, Ion Doldurea se afla in strainatate, iar sotia sa ramasese singura acasa.

Publicitate

Imbracata intr-o rochie de casa si purtand un sort de bucatarie, Petra Doldurea matura pavajul curtii cand a fost surprinsa de jurnalisti.

„„Ce vreti? Copilul meu nu e fiu de beizadea, Uitati-va la mine, asa arata o sotie de primar? Uitati-va la mainile mele, sa se vada ce muncite sunt””, a afirmat femeia, potrivit romaniatv.net..

Intrebata daca considera ca fiul ei, proprietarul statiei GPL din Crevedia, poarta vreo culpa pentru evenimentele petrecute, femeia a replicat:

„Nu-mi puneti mie astfel de intrebari. Eu nu stiu nimic. Nu mai stau cu baiatul meu de 14 ani. Sa spuna cei care fac ancheta. Baiatul meu este acolo, la Crevedia. Eu nu stiu nimic”, a spus sotia primarului.

Primarul din Caracal isi suspenda apartenenta la PSD. Edilul a comunicat printr-o postare pe contul sau de Facebook ca, ca urmare a acestei tragedii care a socat intreaga tara, renunta la orice pozitie politica pe care o detine.

In cadrul unei interviuri acordate reporterilor de la Romania TV, Ion Doldurea, intrebat daca realizeaza gravitatea situatiei, a spus: „Stiu. Este vorba despre o persoana. Ceilalti, pompierii, este problema lor”, a mentionat edilul.

Primarul si-a anuntat decizia de a renunta la functiile politice pe care le detine prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, in urma acestei tragedii care a socat intreaga tara.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.