LIDL a facut anuntul. Toti clientii trebuie sa stie

LIDL anunta reduceri mari pentru clientii magazinelor din Romania. Retailerul vine cu surprize in aceasta perioada.

LIDL anunta reduceri mari in toate magazinele din tara. Aceasta oferta este valabile doar in aceasta saptamana.

LIDL,reduceri mari. Vezi noile oferte

De asemenea, LIDL ii anunta pe clientii care au card LIDL PLUS ca sunt disponibile noi cupoane de reduceri. Mai multe produse alimentare si bauturi pot fi cumparate pana pe 24 iulie la pret redus. Tot ce trebuie sa faceti este sa activati cuponul de reducere din aplicatia LIDL PLUS si sa scanezi cardul digital la casa de marcat.

Publicitate

In aceasta perioada puteti cumpara hamburger de vita la pretul 6,99 de lei, briose de cacao si umplutura de zmeura 2+1 la doar 6,58 de lei si fasii de bacon la pretul de 8,69 de lei.

De asemenea, kilogramul de pere rosii costa 8,99 de lei, in timp ce ciocolata cu lapte si caramel sarat costa doar 4,46 de lei.

Vezi mai multe produse aflate la oferta AICI.

Incepand de luni, 25 iulie, LIDL vine cu alte oferte. Ulei Surasul soarelui la doar 8, 79 lei, ceafa de porc, feliata, fara os, la 1,99 per 100 gr, piept de curcan dezosat la 34,90/kg, puple de pui superioare la 1,39 per 100 gr, sos de rosii pentru paste la doar 4,99 lei.

Intreaga oferta AICI.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.