Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au facut anuntul! Ce KARMA atragem in viata noastra in functie de zodie

Legile atractiei, cu Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici. Numerologul si bioenergoterapeutul au vorbit la Antena 3 despre legile atractiei.

Legile atractiei pentru Berbec

Berbecii au dorinta mare de experiment, dar isi pun frana singuri.

Legile atractiei pentru Taur

Taurii iubesc sa se simta in centrul atentiei. Sinceri, curiosi, energici isi pot cladi cu succes destinul. Pot manipula cu succes legea atractiei.

Publicitate

Legile atractiei pentru Gemeni

Gemenii se confrunta cu o stare duala, sunt usor distrati si uneori nu isi ating asa usor visele. Au totusi o energie magnetica si debordanta.

Legile atractiei pentru Rac

Racii sunt foarte empatici si suportivi dar atitudinea lor ezitanta ii poate incurca. Legea atractiei o foloseste totusi cu succes in relatiile personale.

Legile atractiei pentru Leu

Leii stiu foarte clar ceea ce iti doresc si e aproape imposibil sa ii opresti. Legea atractiei functioneaza cel mai bine cand ies din stransura principiilor mentale, nu trebuie sa fie prea rigizi.

Legile atractiei pentru Fecioara

Fecioarele au multe calitati dar trebuie sa invete sa nu mai refuze ajutorul celorlalti, sa nu ii mai toace la cap pe ceilalti cu propriile principii.

Legile atractiei pentru Balanta

Si Balantele trebuie sa invete sa primeasca ajutor, sa fie deschise sprijinului celorlalti. Au nevoie de stabilitate si armonie.

Legile atractiei pentru Scorpion

Scorpionul nu isi dezvaluie sufletul, avand cam multa mandrie. Trebuie sa accepte ca pot fi si vulnerabili, sa se deschida spre noi oportunitati.

Legile atractiei pentru Sagetator

Sagetatorul este magnetic, debordant, isi creeaza mereu situatii optime. Greseste cand nu isi asculta vocea launtrica. Sa nu mai fie atat de iuti.

Legile atractiei pentru Capricorn

Capricornul – lider, educator, influencer. Legea atractiei trebuie sa functioneze invers: ei trebuie sa ii influenteze pe cei din jur, nu sa munceasca pentru ei.

Legile atractiei pentru Varsator

Varsatorul trebuie sa aiba rabdare, sa faca pasi mici, nu sa plece cu supersonicul. Prea mult entuziasm strica!

Legile atractiei pentru Pesti

Pestii cei visatori, vor de toate si nimic. Fac caz pe moment si apoi, gata! Trebuie sa isi selecteze mai bine oamenii si obiectivele”, , au spus cei doi pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.