Lidia Fecioru, cel mai eficient remediu pentru a regenera intregul organism. Se face odata la sapte zile!

Incepand din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat cele mai bune modalitati pentru a-si reface organismul si pentru a-i reda vitalitatea. Iata o metoda uimitoare de a face acest lucru, care a fost dezvaluita de catre bioenergoterapeutul celebru Lidia Fecioru.

Aceasta se face o data la sapte zile. Pentru a prepara acest remediu, aveti nevoie doar de doua ingrediente, a caror eficacitate a fost uitata de-a lungul timpului: ceapa si usturoi.

Tocati ceapa foarte marunt, apoi pisati cativa catei de usturoi. Amestecati cele doua ingrediente si le puneti intr-un vas cu apa fierbinte, unde le tineti cateva minute.

Publicitate

Scoateti apoi ceapa si usturoiul, le scurgeti bine si le puneti pe o bucatica de tifon. Acesta se aseaza pe mijlocul talpii si se fixeaza cu o pereche de sosete.

Se pastreaza pe tot parcursul noptii. Dimineata veti observa ca si-a schimbat culoarea in maroniu. Ce inseamna asta? Ca a avut loc o curatare foarte buna a organismului.

Tot pentru regenerarea organismului avem nevoie si de o alimentatie echilibrata. Se recomanda consumul de suc de morcovi, care stimuleaza functiile digestive si productia de energie dar si de pere, care favorizeaza circulatia apei in organism.

Uleiul de susan scade colesterolul si regenereaza organismul, stridiile sunt imunostimulanti, iar bananele sunt un excelent combustibil pentru organism.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.