Lidia Fecioru avertizeaza: Nu tine in casa aceste obiecte! Atrag saracia si ghinionul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit la Antena 3, care sunt obiectele care atrag saracia in casa, dar si obiectele care ne aduc beneficii.

Casa este locul in care ne incarcam cu energie pozitiva.

Exista unele lucruri de care trebuie sa tinem cont, pentru ca pot actiona asupra psihicului nostru, asupra starii noastre. Cum ar fi:

– Tablourile care au descrieri negative

Publicitate

Se spune ca ar provoca tulburari de memorie, nevroze, stare anxioasa si impiedica dezvoltarea noastra spirituala.

– Obiectele de culoarea pamantului

– Figurinele si statuetele din gips

– Peretii si podelele din sticla

– Cadourile nedorite

– Matura veche si uzata

– Cutitul

Cutitul nu trebuie lasat peste noapte pe masa.

– Incaltamintea

Trebuie sa scapam de incaltamintea care ne strange, care este roasa.

Obiecte care ne aduc beneficii

– Cristalele

Cristalele regleaza energiile.

– Ficusul

Ficusul este o planta care acumuleaza energia negativa din casa, echilibreaza, aduce multa armonie, liniste si indeparteaza forma de stres.

– Tablouri

Tablourile cu batrani inseamna longevitate a casei. Un tablou cu o pasare Phoenix inseamna renastere si drum linistit in viata. O cascada ne ajuta sa ajungem la cariera dorita. Un tablou cu un curcubeu inseamna o viata frumoasa.

– Un bol de sticla rotund cu bani de hartie in el

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.