Laurentiu Reghecampf nu mai tace dupa ce Anamaria Prodan l-a facut de ras in presa germana : „Acum nu mai am cum sa ocolesc subiectul”

Laurentiu Reghecampf aduce acuzatii la adresa impresarei Anamaria Prodan, cu care se afla in proces de divort. Antrenorul spune ca aceasta le-ar fi trimis un mail jurnalistilor de la „Bild” in care a scris ca el ar avea probleme cu alcoolul.

Reghe spune ca acuzatiile impresarei i-ar putea afecta cariera.

„Ca jucator, a bifat 118 meciuri in Bundesliga si chiar a marcat o data golul lunii. Cariera sa de antrenor a avut, de asemenea, un inceput promitator. Dar acum se pare ca isi pierde controlul. Sotia sa, inca sotie, si el duc un razboi aprig de divort. Este vorba despre alcool si escorte”, a scris Bild. De asemenea, jurnalistii din Germania au scris ca Reghecampf bea o sticla de vodka pe zi in perioada cand o antrena pe FCSB!

Laurentiu Reghecampf a negat informatiile din ziarul german si o acuza pe Anamaria Prodan ca ar fi in spatele acestei calomnii! „Acum nu mai am cum sa ocolesc subiectul, pentru ca stiu exact cine l-a dat. L-a dat Anamaria, am si mail-ul cum ea a trimis aceului jurnalist sa scrie lucrurile respective. Punct!”, a spus Reghe in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

„Eu beau apa mereu, nu de stres. Beau apa ca imi place sa beau apa, beau apa si cand conduc si ziua si la antrenament si la meci. Iar de alcool, nu! Nu sunt un innebunit al bauturilor alcoolice. Imi place sa beau cateodata un pahar cu cineva, iar cand este un eveniment mai profund probabil ca beau mai multe pahare, dar nu am probleme cu alcoolul si niciodata n-am avut”, a mai spus Laurentiu Reghecampf.