Klaus Iohannis anunt de ultim moment: „Romania se alatura partenerilor sai „

Klaus Iohannis a anuntat, intr-un mesaj postat, duminica, pe Twitter ca Romania se alatura partenerilor sai si sustine sanctiunile impotriva Rusiei. Presedintele tari noastre a facut referire si cea de-a doua transa de ajutoare pe care tara noastra o va trimite Ucrainei.

„Romania se alatura partenerilor sai si sustine noile sanctiuni pentru a consolida si mai mult raspunsul nostru comun la invazia Rusiei in Ucraina. Ajutor umanitar si militar suplimentar din partea Romaniei urmeaza sa fie trimis in Ucraina”, a scris presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj pe Twitter.

Articolul continuă după reclame

Publicitate

Guvernul a decis, duminica, sa trimita in Ucraina o a doua transa de ajutoare ce consta in combustibili, veste antiglont, casti, munitie si echipamente militare, dar si alimente, apa si medicamente, in valoare totala de 3 milioane de euro, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Carbunaru.

Totodata, Guvernul si-a anuntat disponibilitatea de a prelua raniti ucraineni in reteaua sanitara din Romania.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.