Kelemen Hunor, vesti proaste pentru Romania: ”Sa spunem franc”

Vicepremierul Kelemen Hunor a avertizat ca in Romania urmeaza o criza economica. Presedintele UDMR a mentionat ca masurile luate pentru protejarea populatiei si economiei trebuie sa fie bine gandite.

„Trecem printr-o perioada grea. Trebuie sa spunem franc: urmeaza o criza economica. Nu noi am generat aceasta criza economica”, a spus Kelemen Hunor, la Digi 24.

Liderul UDMR a mentionat ca masurile care urmeaza sa fie luate pentru sprijinirea populatiei si protejarea economiei nu sunt intarziate, ci trebuie bine gandite.

Publicitate

„Masurile nu sunt intarziate, pur si simplu, sunt niste masuri care trebuie bine gandite, ca sa nu revii peste 2-3 saptamani si sa mai nuantezi o ordonanta de urgenta. Sigur, deficitul e un lucru important, dar, cand e criza economica, atunci toata lumea se gandeste cam unde poate sa mearga cu deficitul. Noi incercam sa ne incadram in deficitul stabilit in Legea bugetului, dar, in acelasi timp, suntem constienti ca urmeaza o perioada grea si degeaba am spune: stati linistiti”,, a  declarat Kelemen Hunor.

„Nu, noi trebuie sa adoptam acele masuri prin care efectele crizei pot fi suportate de fiecare stat, societate in conditii cat mai bune. Deci asta e ideea Guvernului, nu sa ne grabim si, dupa aceea, sa revenim si sa mai corectam”, a mai spus acesta.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.