Ioana Simion reactioneaza dur dupa ce Ilie Nastase a spus ca a disparut de o saptamana

Ioana Simion a rabufnit dupa ce sotul ei, Ilie Nastase, a spus ca aceasta este de negasit de o saptamana. Bruneta este de-a dreptul socata.

”Tin sa va anunt ca sunt socata de acuzatiile grave aduse de sotul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, ca ma aflu in locuinta mea din Bucuresti (…).

Sotul meu a afirmat faptul ca nu stie de mine, de mai bine de o saptamana… lucru neadevarat, deoarece pana luni ne-am aflat la ziua prietenei mele in Poiana Brasov, dupa care am plecat catre Constanta impreuna cu sotul meu.

In cursul zilei de marti, sotul meu si-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fara sa–mi spuna unde, iar eu am ramas in locuinta din Constanta.”, este doar o parte din mesajul postat de Ioana.

Potrivit cancan.ro, Ioana Nastase, fosta Simion, l-a parasit, din nou, pe Ilie. Nu mai raspunde nici la telefonul pe care fostul tenismen il ”inroseste”. E de negasit, iar Ilie sufera, spun surse apropiate cuplului.

Daca separarea se va concretiza, atunci Ilie Nastase va fi mai sarac cu aproximativ doua milioane de euro, reprezentand cadourile pe care i le-a facut Ioanei in timpul mariajului. Ilie Nastase i-a cumparat mamei Ioanei o casa in zona montana, iar Ioanei i-a oferit in dar un autoturism de lux. Conform sursei precizate mai sus, atat casa, cat si autoturismul ar fi fost trecute pe numele fratilor Ioanei.