Instanta a decis in procesul intentat de Alexandru Ciucu. Anuntul facut de Alina Sorescu

Alina Sorescu a obtinut custodia fiicelor sale. Artista a reactionat pe contul de Instagram dupa ce  judecatorii au respins cererea formulata de Alexandru Ciucu privind domiciliul fetitelor.

Alina Sorescu a obtinut custodia fiicelor sale.

Solista a multumit avocatei sale, dar si fanilor care au incurajat-o.

„Mi-am recapatat linistea. Instanta a decis stabilirea domiciliului fetitelor la mine. Ii multumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare. Va multumesc si voua, tuturor, pentru sustinere”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Alexandru Ciucu a cerut ordonanta presedintiala, o procedura speciala care arata faptul ca cei doi nu s-au despartit in cele mai bune conditii. Cu toate ca amandoi au fost destul de rezervati in declaratii cand a venit vorba despre situatia lor sentimentala, gesturile facute de cei doi de cand s-a aflat de divort au raspuns, indirect, la cateva dileme privind aceasta casnicie.

Alexandru Ciucu a invocat in instanta situatia sa financiara

Tatal fetitelor a chemat-o in instanta pe Alina Sorescu, solicitand custodia celor doua copile. Principalul argument din partea apararii creatorului de moda pentru ca fetele sa fie la el a fost legat de situatia sa financiara, una mai buna decat a solistei de muzica usoara.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au decis sa se desparta dupa 12 ani de casnicie. Artista a confirmat informatia aparuta in presa mondena. Vedeta a postat pe pagina de facebook lamuriri cu privire la despartirea lor.

„Dragii mei, nu voiam sa comentez pentru ca, asa cum stiti cu totii, am fost inca de copil un om discret, cu un parcurs serios si m-am tinut departe de scandaluri. Avand in vedere ca au aparut informatii eronate in presa, este nevoie sa fac o precizare. La inceputul anului am introdus actiunea de divort, iar in cadrul acestui proces sotul meu a intentat acum o ordonanta presedintiala, in care cere domiciliul fetitelor noastre la el, pana la solutionarea in instanta a procesului. Voi face tot posibilul sa imi protejez fetitele, sa muncesc pentru a le creste si sa le educ armonios, ca si pana acum. Le multumesc parintilor mei, care sunt alaturi de mine si tuturor celor care in aceste zile mi-au trimis mesaje de incurajare “, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.