Incredibil! Cum a scapat o bunicuta de 103 ani din Vaslui din mainile unui hot foarte agresiv.

O bunicuta din Vaslui a apelat la un truc pentru a scapa din mainile unui hot foarte agresiv. Femeia s-a prefacut ca moare si l-a pus pe hot pe fuga.

Femeia, in varsta de 103 ani, din localitatea Valea lui Bosie, judetul Vaslui, a fost atacata de un barbat mascat care i-a cerut banii in timp ce a lovit-o. In acel moment, batrana i-a spus hotului ca moare, conform Vremea Noua.

Batrana s-a prefacut ca moare pentru a scapa de agresor

„Eu o sa mor. Costele, da-mi oleaca de apa, sa-mi sting sufletul”, a spusea. In acel moment, faptul ca femeia i-a spus pe nume l-a panicat pe hot. Acesta i-a pus femeii o lumanare in mana, a aprins-i si apoi a fugit panicat.

Ajunsi la tribunal, bunicuta a delcarat ca isi iarta agresorul. „Eu il iert. N-am nicio pretentie, dar Dumnezeu sa faca ce-o vrea cu el”, a mai spus ea. Femeia a luat aceasta decizie in ciuda faptului ca dupa atac a stat la spital cu trei coaste rupte, cu o ureche taiata si cu alte rani.

„L-am iertat. Ramane sa il mai ierte si Dumnezeu”, a spus bunica Tinca. Nici acum, dupa aceasta intamplare ingrozitoare, in care a stat in spital cu trei coaste rupte, cu o ureche taiata si cu alte rani provocate de agresor, nu crede ca a facut rau, iertand acel om.

„Cand ma batea, eu i-am zis: tu crezi ca mie mi-e frica de moarte? Nu-mi e. Sa fii tanar si sa ajungi sa stalcesti in casa un batran, ca sa iti dea bani din saracia lui, asta inseamna ca tu, care vrei sa ma omori pe mine, esti deja mort, dar nu-ti dai seama. Dumnezeu le masoara pe toate. Acum eu am 103 ani. Am trecut si peste asta”, spune Tinca Baciu.