Incediu urias la Cluj

Incediu urias la un cunoscut depozit de materiale de constructii din Cluj.Un depozit de materiale de constructii din Cluj Napoca a ars, joi, in urma unui incendiu izbucnit din cauze ce sunt, pentru moment, necunoscute.

Un incendiu de proportii a izbucnit, joi dimineata, la o hala pe Calea Baciului, iar ISU Cluj intervine cu 6 autospeciale de stins focul.

Publicitate

”Pompierii din cadrul Detasamentelor 1, 2 si Turda intervin in aceste momente cu 6 autospeciale si 2 autoscari pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o hala situata pe Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca.

Articolul continuă după reclame

Apelul de urgenta a venit in jurul orei 7.30. Nu sunt pana in prezent persoane care sa solicite consult medical. Preventiv la fata locului s-a alocat si un echipaj SMURD”, au transmis reprezentantii ISU Cluj.

 

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.