Ianis Hagi se insoara. Cine este viitoarea nora a lui Gheorghe Hagi

Ianis Hagi a decis sa o ceara de sotie pe Elena, iubita sa, si a facut acest lucru a doua zi dupa meciul Romaniei de la Lucerna.

Ianis Hagi si-a cerut iubita in casatorie la Paris

Fiul lui Gica Hagi, Ianis, si-a cerut iubita in casatorie la Paris, in fata Turnului Eiffel. Cei doi formeaza un cuplu de mai multi ani.

Ianis Hagi, in varsta de 24 de ani, a postat o fotografie pe retelele sociale in care a ingenuncheat in fata partenerei sale, Elena Tanase, in varsta de 23 de ani, pentru a-i oferi inelul. Intr-o ora, fotografia a strans peste 32.000 de aprecieri.

Publicitate

Elena Tanase i-a spus un mare „da” iubitului ei, hotarata sa intemeieze o familie cu el.

Cei doi au fost la Paris, acolo unde Ianis (24 de ani) a cerut-o de sotie pe Elena, daruindu-i inelul intr-un decor in care se vede Turnul Eiffel.

Conform playsport.ro, Elena nu se astepta la un astfel de moment si a fost extrem de emotionata. Ea a spus, extrem de fericita, marele ”Da”, astfel ca se anunta o nunta ca-n povesti in familia Hagi.

Elena, o tanara studenta care locuieste in Constanta si este de origine aromana, a fost prezentata familiei, atat Gica Hagi cat si sotia sa Marilena fiind incantati de viitoarea nora.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.